ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τζεμπούρ, Αμπντούν, Φετφατζίδης στο Athens Μetro Mall

Τζεμπούρ, Αμπντούν, Φετφατζίδης στο Athens Μetro Mall

Την Πέμπτη (15/11) το μεσημέρι (14:00) οι Τζεμπούρ, Αμπντούν και Φετφατζίδης θα βρεθούν στο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο, για την χορηγό εταιρεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Vodafone.
Ολυμπιακός και Vodafone τρέχουν με ταχύτητες 4G! Την Πέμπτη (15/11) το μεσημέρι (14:00) οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, Ραφίκ Τζεμπούρ, Τζαμέλ Αμπντούν και Γιάννης Φετφατζίδης, θα βρεθούν στο Athens Metro Mall που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, για την εκδήλωση της χορηγού εταιρείας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Vodafone, η οποία εξελίσσει τις ταχύτητες στο mobile ίντερνετ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Vodafone, Υπερήφανος Χορηγός της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 στο Athens Metro Mal (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276,17343, Άγιος Δημήτριος – Στάση Μετρό «Άγιος Δημήτριος») θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει παίκτες του Ολυμπιακού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του 4G παρακολουθώντας βήμα προς βήμα τις ταχύτητες του mobile internet με το 4G της Vodafone, να ξεπερνούν οτιδήποτε έχουν δει έως σήμερα.

Και ο Ολυμπιακός τρέχει με ταχύτητες 4G! Οι ποδοσφαιριστές Τζαμέλ Αμπντούν, Ραφίκ Τζιμπούρ και Γιάννης Φετφατζίδης θα δουν από κοντά τις απίστευτες δυνατότητες του νέου 4G δικτύου της Vodafone στο Athens Metro Mall, αύριο στις 14:00. Έλα και εσύ για να ζήσεις την εμπειρία του 4G και να δεις τους αγαπημένους σου παίκτες!".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου