ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Το ντέρμπι στα αδέλφια μας! (video)

Το ντέρμπι στα αδέλφια μας! (video)

17/11/2012

Το ντέρμπι στα αδέλφια μας! (video)O Ερυθρός Αστέρας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του Βελιγραδίου! Τα αδέλφια μας κέρδισαν 3-2 την Παρτιζάν στο «Μαρακανά» και τους τα …έδειξαν κανονικά!Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μίτροβιτς στο 9’, αλλά ο Κασάλιτσα στο 14' ισοφάρισε, με το γήπεδο να παίρνει "φωτιά"!Το αυτογκόλ του Γιοβάνοβιτς έδειξε πρόωρη χαρά στην Παρτιζάν, αφού μετά, ομάδα και κόσμος την …κατασπάραξαν!Η γκολάρα του Μιλιβόγιεβιτς στο 49’ ισοφάρισε το ματς και ο Μουντρίνσκι στο 74’ έφερε την απόλυτη ανατροπή που έδειξε ότι ο Ερθρός Αστέρας νικά και τα…αυτόγκολ του!Οι Delije έδωσαν ΡΕ-ΣΙ-ΤΑΛ από την κερκίδα και δικαίως χειροκροτήθηκαν από τους ποδοσφαιριστές στη λήξη του ματς! 
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάνκοβιτς): Μπαϊκοβιτς, Μίκιτς, Σπάιτς, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μιγιαϊλοβιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Μίλιγιας (84’ Ντιμιτρίγεβιτς), Λάζοβιτς (68’ Μιλούνοβιτς), Κασάλιτσα, Μουντρίνσκι. 
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Βερμέζοβιτς): Πέτροβιτς, Μίλγκοβιτς, Οστοϊτς, Ιβάνοφ, Λαβέφσκι, Σμίλιανιτς, Μάρκοβιτς Σ., Ιλιτς (80’ Σκέποβιτς), Τόμιτς (66’ Γιόγιτς), Μάρκοβιτς Λ. (84’ Νίνκοβιτς), Μίτροβιτς
Δείτε τη ΓΚΟΛΑΡΑ του Μιλιβόγιεβιτς που ισοφάρισε το ματς!
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου