ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Φανατικό και δύσκολο κοινό"

"Φανατικό και δύσκολο κοινό"

Σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο μίλησαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Ράφικ Τζεμπούρ, Πάουλο Μασάντο και Λεονάρντο Ζαρντίμ. Διαβάστε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις των δύο Πορτογάλων για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σάββας Θεοδωρίδης, Ράφικ Τζεμπούρ, Πάουλο Μασάντο και Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησαν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Bein Sport". Στο σχετικό βίντεο σημείο αναφοράς είναι ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός, ο οποίος κάνει ιδιαίτερη μνεία στο φανατικό κοινό του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Ακόμη και οι πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, όταν έρχονται στο γήπεδό μας, καταλαβαίνουν απευθείας ότι υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα", υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο "τρομοκράτης" που φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα: "Πας σε πολλά μέρη και δεν πληρώνεις. Στο χασάπικο, στο ζαχαροπλαστείο πολλές φορές σε κερνάνε". Τέλος ο Ράφικ Τζεμπούρ αναφέρει πως τα ελληνικά του..."δεν είναι άσχημα. Μια μέρα θα γίνω Έλληνας".

Στο αφιέρωμα φιλοξενείται και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ που στέκεται στην πίεση που ασκεί ο κόσμος σε όλη την ομάδα: "Φέραμε μία ισοπαλία σε ένα ματς (σ.σ. με τον Άρη) και αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους μας. Ασκούν κριτική σε όλο τον κόσμο, τον προπονητή, τους παίκτες, τους διοικούντες. Γιατί εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια".

Στο "Bein Sport" μίλησε και ο Πάουλο Μασάντο, υποστηρίζοντας πως για τους οπαδούς της ομάδας δεν είναι αρκετή η νίκη αλλά αυτή πρέπει να έρθει και με το ανάλογο στυλ: "Όταν φτάνεις εδώ, καταλαβαίνεις ότι οι οπαδοί, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι φανατικοί. Όταν ήρθα, κερδίσαμε 4-0 και παρόλα αυτά μας σφύριζαν στο τέλος. Πρέπει να αρέσει στους φιλάθλους ο τρόπος που κερδίζουμε τα ματς, ο τρόπος που παίζουμε. Διαφορετικά, δεν είναι ευχαριστημένοι".

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σε άπταιστα γαλλικά: "Το κοινό του Ολυμπιακού είναι… πρέπει να έρθετε! Ο Ολυμπιακός είναι η ιστορία της Ελλάδας, κατά την προσωπική μου γνώμη. Είχα την τύχη ως παίκτης να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Από τότε ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή. Σε 9 εκατομμύρια κατοίκους, τα 5 εκατομμύρια είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε χωριό, σε οποιαδήποτε πόλη, το 50% ή μάλλον περισσότερο, των κατοίκων είναι με τον Ολυμπιακό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου