ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Έξτρα προπόνηση για Φετφατζίδη, Βαχοδήμο, Τάτο

Έξτρα προπόνηση για Φετφατζίδη, Βαχοδήμο, Τάτο

Οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τάτος έκαναν έξτρα προπόνηση στα τελειώματα των φάσεων και στα σουτ. Απουσίαζαν οι διεθνείς, ενώ ο Μανωλάς δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα.
Αφήνοντας πίσω τους τη μία ημέρα ξεκούρασης και το ρεπό που τους είχε "χορηγήσει" την Τρίτη (13/11) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη (14/11) το πρωί (10:30) στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς Πρωταθλήματος με την Κέρκυρα το Σάββατο (17/11, 19:30) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Οι "ερυθρόλευκοι" γυμνάστηκαν σε έντονο ρυθμό, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.Το αερόβιο πρόγραμμα, στην αρχή της προπόνησης, ακολούθησε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ στη συνέχεια δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ ανεβάζει ρυθμό από τον τραυματισμό του στη δεξιά κνήμη. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με αερόβιο στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή κ. Χρήστου Μουρίκη, ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έριξαν το βάρος στα τελειώματα των φάσεων και την τεχνική, ενώ προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας για κάποια ώρα στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Έξτρα προπόνηση με τελειώματα φάσεων και σουτ έκαναν οι Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Φετφατζίδης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με τον νεαρό γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη να παραμένει στο τέρμα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου