ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα είπαν σε καλό κλίμα Μαρινάκης-Τζεμπούρ

Τα είπαν σε καλό κλίμα Μαρινάκης-Τζεμπούρ

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ραφίκ Τζεμπούρ τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα σε πρόσφατη συνάντηση τους και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Τα έχουν βρει σε όλα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση πρόσφατα με τον επιθετικό των Πειραιωτών, Ραφίκ Τζεμπούρ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα, κάνοντας κουβέντα και για το θέμα του συμβολαίου.
Διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, ενδεχόμενο στο οποίο είναι θετικός ο Αλγερινός στράικερ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει εκφράσει επίσης την διάθεση του στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η μόνη διαφορά υπήρξε στο οικονομικό κομμάτι, αλλά ύστερα από διαπραγματεύσεις όλα δείχνουν πως έχει βρεθεί η "χρυσή τομή". Ποια είναι αυτή; Στο να αυξηθεί το κασέ του 28χρονου επιθετικού από το 1.000.000 ευρώ στο 1.500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Μετά τα παιχνίδια με Σάλκε και ΠΑΟΚ, λοιπόν, η διοίκηση θα έχει νέα συνάντηση με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τότε αναμένεται και να επισημοποιηθεί κιόλας η ανανέωση της συνεργασίας του Αλγερινού σκόρερ με τους ερυθρόλευκους έως το 2015.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου