ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

12/11/2012

 

Ζητούν την «πράσινη» ψήφο  

12/11/2012

Ζητούν την «πράσινη» ψήφο
Την πρώτη σειρά των υποψηφίων, από τους 41 συνολικά, που θα ζητήσουν την ψήφο των οπαδών του Παναθηναϊκού στις εκλογές (18/11) της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» παρουσιάζει η SportDay. Αναλυτικά οι υποψήφιοι θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη από την ιστοσελίδα του σωματείου «paomprosta.gr».

Πρώτος φυσικά στη λίστα είναι ο νυν πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος και ακολουθεί ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και τρεις παλαίμαχοι και μέλη της χρυσής ομάδας του Γουέμπλεϊ. Οι Αντωνιάδης, Κωνσταντίνου, Οικονομόπουλος.

Ακολουθούν η επικοινωνιολόγος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ο δικηγόρος του ΕΦΣ Θ13 Θανάσης Καϋμενάκης, ο επιχειρηματίας και γνωστός οπαδός της ομάδας Γιώργος Μεθενίτης, ο Αλέξανδρος Ρισβάς, συγγενής του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Ρισβά και απλοί φίλοι της ομάδας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι, όπως τους παρουσιάζει η SportDay

1. Αντώνης Αντωνιάδης

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του και πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης και αντιμετώπισε τον Άγιαξ. Γεννημένος στις 25/5/1946, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ασπίδα Ξάνθης και μετακόμισε στο «τριφύλλι» το 1968. Εκλεισε την καριέρα του το 1982 με έναν μικρό σταθμό στον Ατρόμητο. Στο παρελθόν είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

2. Τάκης Οικονομόπουλος

Βασικός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» στην πορεία προς το Γουέμπλεϊ και ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα. Το «πουλί», όπως ήταν το παρατσούκλι του των εντυπωσιακών επεμβάσεων, γεννήθηκε στις 19/10/1943 και ξεκίνησε από την Προοδευτική, ενώ το 1964 πήγε στον Παναθηναϊκό. Το 1965 κράτησε ανέπαφη την εστία του για 1.088 λεπτά, σημειώνοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ. Υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό, αλλά και υπηρεσιακός προπονητής το 2002.

3. Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας ο «αγριόγατος» γεννήθηκε το 1947 στο Μαρούσι και το 1963 πήγε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε στην πρώτη ομάδα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1968. Μέτρησε 302 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με «τριφύλλι» και 18 στην Ευρώπη, ενώ υπερασπίστηκε ως βασικός την «πράσινη» εστία στην πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα. Ηταν και μέλος της Εθνικής στο Euro του 1980.

4. Χρήστος Παναγόπουλος

Γεννηθείς στις 4/8/1960 στην Πάτρα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Απόφοιτος με τον ακαδημαϊκό τίτλο «MAGISTER ARTIUM» δημοσιογραφίας, πολιτικών επιστημών και ιστορίας Nοτιοανατολικής Eυρώπης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου LUDWIG MAXIMILIANS του Mονάχου. Εχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2004 έως τον Μάιο του 2005 διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ και κατόπιν για αρκετά χρόνια υπήρξε και πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης. Μιλάει άριστα γερμανικά και αγγλικά.

5. Δημήτρης Βερβεσός

Προέρχεται από Παναθηναϊκή οικογένεια, αφού ο πατέρας του ήταν γιατρός στην ομάδα του Γουέμπλεϊ και ο θείος του Γιάννης Χριστόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν παρών και στο ματς με τη Νασιονάλ στην Ουρουγουάη για τον τελικό του διηπειρωτικού. Επαγγέλλεται δικηγόρος (γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/11/64) και μάλιστα έχει αναλάβει την υπόθεση του Σισέ εναντίον του Μαρινάκη. Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή το 1982 και από τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1987. Το 2002 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του ΔΣΑ. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Στη Γ.Σ. της «Συμμαχίας» το ξέσπασμά του προκάλεσε τον ενθουσιασμό των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ χειροκροτήθηκε και από τον Αλαφούζο.

6. Γιάννης Παναγιωτίδης

Ηταν «προπομπός» της έλευσης του Αλαφούζου, όταν στη ΓΣ του περασμένο Μαρτίου μίλησε για λαϊκή βάση. Το στέλεχος της «Συμμαχίας» και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ γεννήθηκε το 1965. Αποφοίτησε από τη σχολή πολιτικών μηχανικών του ΕΜΠ με κατεύθυνση συγκοινωνιολόγου μηχανικού και πήρε Master στη μηχανολογία από τη Βοστόνη. Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα στράφηκε στον κλάδο των ακινήτων. Από το 2005 μέχρι το 2009 υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. Δραστηριοποιείται πλέον στον χώρο της συνδυασμένης τουριστικής ανάπτυξης και στη λειτουργία φωτοβολταϊκών πάρκων. Παντρεμένος με δύο παιδιά.

7. Γιάννης Ηρειώτης

Δικηγόρος, γεννήθηκε στον Πειραιά, ειδικευμένος στο Ποινικό Δίκαιο. Εξελέγη δύο φορές μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου Πειραιώς. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Ποινικολόγων κι έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες. Εχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και μέτοχο Νικόλα Πατέρα. Ακολουθεί συχνά τον ΠΑΟ κι εκτός συνόρων.

8. Τάσος Αβραντίνης

Δικηγόρος, μέλος της Δ.Ε. της Δράσης. Είχε θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αθηναίων. Γεννήθηκε το 1969 και κατάγεται από το Παράλιο Αστρος Αρκαδίας. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Εχει έντονη πολιτική δράση, αρχικά στη Ν.Δ., κατόπιν στο κόμμα «Φιλελεύθεροι» και αντιπρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας». Αρθρογραφεί τακτικά σε διάφορα έντυπα.

Λόγοι προβληματισμού και αισιοδοξίας 

12/11/2012

Λόγοι προβληματισμού και αισιοδοξίας
Απογοήτευση για το βαρύ 4-0 και την τελευταία θέση στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» αντλούν αισιοδοξία από ορισμένα στοιχεία που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο. Κι όχι μόνο…

Η εικόνα της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό, ακόμη και μετά την αποβολή του Γιάγκο στο 23ο λεπτό, ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντική. Η «Ένωση» ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσε τους αντιπάλους της, δίχως να φαίνεται το αριθμητικό της μειονέκτημα, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Χολέμπας στο 38’. Ο Έβαλντ Λίνεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν κι έχει κάποια παράπονα για την κατάρρευση στο τελευταίο ημίωρο, όταν και το σκορ πήρε διαστάσεις. Πάντως ο Γερμανός τεχνικός αναγνωρίζει στους παίκτες του το ελαφρυντικό της κούρασης, καθώς αγωνίζονταν για 70+ λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τη δεδομένη πικρία τους εμφανίζονται βέβαιοι πως με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν θα κινδυνεύσουν.

Άπαντες είναι ευχαριστημένοι από τη στήριξη του κόσμου από το πρώτο λεπτό. Χθες κόπηκαν 15.072 εισιτήρια και πέρα από τις εισπράξεις που δίνουν οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ (207.570 ευρώ τα έσοδα) οι φίλοι της «Ένωσης» φαίνεται πως είναι στο πλευρό της στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, ενώ παράλληλα επιβράβευσαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Τώρα… Βέροια

Στην ΑΕΚ δεν μένουν άλλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κοιτάζουν μπροστά γνωρίζοντας ότι τα προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα. Άλλωστε η «Ένωση» είναι τελευταία και στο -4 από την πλησιέστερη ομάδα από πάνω της στη βαθμολογία. Μία εξ αυτών είναι η Βέροια, που την προσεχή Κυριακή περιμένει την ΑΕΚ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Περιττό να ειπωθεί πως απέναντι στην ομάδα των… παλιόφιλων Παντελή Καφέ και Νίκου Γεωργέα είναι αναγκαία η κατάκτηση βαθμών ή έστω βαθμού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στη μέση. Ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος ή θα πάρει τη θέση του ο Γιάννης Αραμπατζής. Σίγουρα εκτός είναι ο Γιάγκο Φερνάντες μετά τη χθεσινή του αποβολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης θα πάρει θέση βασικού. Παράλληλα ο Βαλεντίνος Βλάχος συμπλήρωσε χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή του. Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Κοντοές, Φούντας και Κατίδης.

Κρίσιμες επαφές

Συνεργασία με την πλευρά Βιντιάδη θα έχουν από σήμερα οι διοικούντες την ΑΕΚ. Ο υποψήφιος επενδυτής προτού «μπει» μαζί με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, θέλει να διαπιστώσει τα περιθώρια διακανονισμών των οφειλομένων απέναντι σε παλιούς παίκτες και προπονητές, όπως και τα χρέη προς μάνατζερ ή ομάδες που θέτουν σε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών την ομάδα εφόσον δεν τακτοποιηθούν άμεσα.

Ανησυχία για δύο 

12/11/2012

Ανησυχία για δύο 
Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν ο Βαϊρουά και ο Κάστσελαν από το χθεσινό παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γάλλος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 57’ από τον Πρίττα και ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός έδωσε στο 82 τη θέση του στον Μελίσση.

Και οι δύο θα εξεταστούν σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ακριτικής ομάδας, ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος των προβλημάτων τους.

Από εκεί και πέρα, στον σύλλογο της Κομοτηνής επικρατεί ικανοποίηση για την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, η οποία του δίνει βαθμολογική ανάσα και τον φέρνει στην ίδια θέση με Βέροια, Ξάνθη και Λεβαδειακό.

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΣ 

12/11/2012

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΣ
Κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης από το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αιτία, οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου για εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την ομάδα και δημιούργησαν την υπόνοια ότι κάτι δεν πάει καλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε λόγο για: «ορισμένα φαινόμενα που επαναλαμβάνονται ακόμη και μέσα στην έδρα μας και είναι λογικό να με ανησυχούν διότι συμβαίνουν συχνά», και αρκετοί θεώρησαν ότι υπάρχουν… ενδοοικογενειακά προβλήματα στους Ηπειρώτες.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από τον κύκλο του τεχνικού των Ιωαννίνων, η αναφορά είχε να κάνει με τη διαιτησία για την οποία ο σύλλογος δεν είχε εκφράσει μέχρι στιγμής παράπονο για να γλιτώσει ενδεχόμενη τιμωρία.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες έχουν ρεπό σήμερα, ενώ οι Οικονόμου, Βίλα και Λίλα θα ενσωματωθούν σήμερα στην εθνική Ελπίδων ο πρώτος και στην εθνική Αλβανίας οι δύο τελευταίοι.

Επιστρέφουν Αγκάνθο, Κοέλιο 

12/11/2012

Επιστρέφουν Αγκάνθο, Κοέλιο 
Με τις επιστροφές των Αγκάνθο και Κοέλιο στη Θεσσαλονίκη «λύνονται» τα χέρια του τεχνικού διδύμου του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/11, 17:15).

Οι παραπάνω είχαν εξασφαλίσει άδεια, ώστε να επισκεφτούν τις πατρίδες τους, αφού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν υπολογίζονταν καθώς εξέτισαν τις ποινές τους.

Αγώνα δρόμου αναμένεται να κάνει ο Παπαστεριανός, του οποίου ωστόσο η κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση, για να προλάβει την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στηρίζουν Καρύδα 

12/11/2012

Στηρίζουν Καρύδα 
Η αποχή από τις νίκες για τη Βέροια στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες η «Βασίλισσα του Βορρά» μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, φούντωσαν τα σενάρια για την πιθανή αντικατάσταση του Νίκου Καρύδα.

Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ διαψεύδουν τις φήμες, δείχνοντας του εμπιστοσύνη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στην τρίτη αγωνιστική, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Μάκη Χάβου και στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο των νεοφώτιστων τα πήγε πολύ καλά.

Ωστόσο οι αρκετές αποβολές και οι τραυματισμοί, έχουν αναγκάσει τον Καρύδα να παρατάσσει την ομάδα του με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της.

Ξεκόλλησε… 

12/11/2012

Ξεκόλλησε…
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κάτω των 17 σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Λεβαδειακού 2-1 εκτός έδρας και ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Πανιωνίου φαίνεται από την πορεία της πρώτης ομάδας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμπιστεύεται μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και απολαμβάνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκας.

Η ομάδα του Πανιωνίου κάτω των 17 βαδίζει σε αυτά τα χνάρια έστω και αν δεν βρίσκεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό αν και οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στην συνέχεια όμως με δύο κεφαλιές του Πολυχρονιάδη και του Βατουσιάδη, το ματς πήρε άλλη τροπή και ο Πανιώνιος πήρε το τρίποντο. Εκτός των σκόρερ, αρκετά καλός σε απόδοση και ο Καλύβας.

Δερμιτζάκης: «Να έχουμε συνέχεια» 

12/11/2012

Δερμιτζάκης: «Να έχουμε συνέχεια»
Συνέχεια μετά τη σημαντική νίκη (1-0) επί του Αστέρα Τρίπολης θέλει να έχει ο Πανθρακικός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια για να πετύχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο στόχο και μιλάμε για την παραμονή της ομάδας», τόνισε ο προπονητής της ακριτικής ομάδας και σχολίασε τη φετινή εικόνα της ΑΕΚ: «Σαν φίλαθλος με λυπεί που την βλέπω σε αυτή τη θέση, όμως θέλω να πιστεύω ότι θα ανακάμψει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τις συνθήκες εργασίας στον Πανθρακικό

«Είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στη Σούπερ Λίγκα. Ήταν το σκαλοπάτι μου να δουλέψω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα πράγματα έχουν μεγάλη σημασία και όλοι οι άνθρωποι εδώ στην Κομοτηνή με αντιμετωπίζουν με ξεχωριστό τρόπο»

Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Αστέρα Τρίπολης

«Ήταν ένα ματς που είχε διακυμάνσεις στην εξέλιξή του. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας, πετύχαμε ένα γκολ και με αυτό τον τρόπο μας δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γινόταν το ματς. Απέναντι μας είχαμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μας πίεσαν και ήμασταν τυχεροί στη φάση του πέναλτι. Δεν είναι μόνο η τύχη, αλλά και η ικανότητα του Κουτσόπουλου. Είχαμε δύο ευκαιρίες στο 80 και στο 85 να τελειώσουμε το ματς. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την παρουσία που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τις φετινές εμφανίσεις της ακριτικής ομάδας

«Δεν έχω κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό μου (Σάββας Παντελίδης). Η ομάδα σε πολλά παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αδικήθηκε αποτέλεσμα. Εμείς με μερικές πινελιές να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Μία επιπλέον ήττα δεν είναι καλή από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Το κυριότερο για εμένα είναι το ψυχολογικό κομμάτι, επειδή τα παιδιά δουλεύουν για να βγάλουμε κάτι καλό. Είναι μία σημαντική νίκη, επειδή είναι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια για να πετύχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο στόχο και μιλάμε για την παραμονή της ομάδας».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης

«Σε όποια ομάδα και αν είμαι προσπαθώ να βγάζω το συναισθηματικό κομμάτι και να κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή κοιτάω τον Πανθρακικό και δεν υπάρχουν “εκδικήσεις” όταν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο».

Για την εικόνα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν

«Σαν προπονητής δεν βλέπω τη βαθμολογία όπως είναι τώρα, με την ΑΕΚ να είναι στην τελευταία θέση. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ κάποια στιγμή θα ανακάμψει για να μην μπει σε περιπέτειες. Δεν είναι εύκολο και θέλει μεγάλη προσπάθεια. Βλέπω διαφορετικά την ΑΕΚ και δεν την βλέπω σε αυτή την θέση. Πιστεύω ότι η παραμονή θα κριθεί στους τριάντα βαθμούς. Σαν φίλαθλος με λυπεί που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη θέση και βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει και θα φύγει από αυτή τη θέση».

«Ωραίο το γκολ, αλλά μετρά η νίκη…» 

12/11/2012

«Ωραίο το γκολ, αλλά μετρά η νίκη…»
Γκολ με τακουνάκι σαν αυτό του Γιώργου Ζησόπουλου στη νίκη του Λεβαδειακού επί του Άρη δεν μπαίνουν κάθε μέρα, αλλά ο μέσος των Βοιωτών κρατά τη νίκη. «Ωραίο ήταν το γκολ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, εξαρτόμαστε από τις δικές μας δυνάμεις», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη για:

-το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του Άρη: «Σίγουρα ήταν ένα ωραίο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε όσα παιχνίδια έχω σκοράρει έχουμε πάρει και βαθμούς. Το γκολ του Μήτρογλου ήταν πολύ όμορφο και του Φουστέρ πολύ δύσκολο. Πιο θα ψηφιστεί καλύτερο δεν με ενδιαφέρει. Μετρά ότι νικήσαμε και είμαστε σε καλύτερη ψυχολογία».

-τη σημασία της νίκης επί του Άρη: «Πήγαμε στο ημίχρονο προηγούμενοι κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Η αποβολή έπαιξε το ρόλο της, αλλά αν δεν προηγούμασταν θα ήμασταν πολύ αγχωμένοι, γιατί θέλαμε το αποτέλεσμα. Ο Βελλίδης κράτησε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά τελικά ήρθε η νίκη, έστω και με άγχος».

-την πορεία του Λεβαδειακού στη συνέχεια: «Παίζει ρόλο τι κάνουν και οι άλλοι, αλλά ο Λεβαδειακός εξαρτάται πρώτα από τις δικές του δυνάμεις. Στα περισσότερα ματς ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά δεν παίρναμε το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν. Αν στα επόμενα ματς αποδώσουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε όχι απλώς να σωθούμε εύκολα, αλλά και να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή».

-την ΑΕΚ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν της αρμόζει η θέση που έχει. Ίσως το Δεκέμβριο κάνει κάποιες κινήσεις και μπορέσει να συνέλθει. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνει η ΑΕΚ ή οι άλλες ομάδες, παρά μόνο τα δικά μας παιχνίδια».

«Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία» 

12/11/2012

«Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία»
Τη νίκη έθεσε ως στόχο ο Νίκος Κοροβέσης στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 21χρονος αμυντικός τόνισε πως μετά τη νίκη τους επί της Ξάνθης είναι αισιόδοξοι, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη:

Για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη:
«Αυτή η εβδομάδα που ξεκινά είναι καλή. Μετά από μία νίκη πάντα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Τώρα, έχουμε στόχο τη νίκη κόντρα στον Άρη. Τον έχουμε παρακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια του και ξέρουμε ότι εντός έδρας είναι πολύ ανταγωνιστικός».

Για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη:
«Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν νιώσαμε πίεση από την Ξάνθη. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά, μπορεί στο τέλος να αγχωθήκαμε λίγο, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά».

Για τη μετάβασή του στη Σούπερ Λίγκα:
«Το σκαλοπάτι από τη μικρότερη κατηγορία στην Σούπερ Λίγκα είναι τεράστιο. Όμως ήμουν έτοιμος να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Είχα δουλέψει και μόνος μου για αυτό και έτσι κατάφερα να ανταπεξέλθω».

Για τη συνέχεια:
«Μετά από μία νίκη κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία. Είμαστε τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Ωστόσο, ακόμη είναι νωρίς, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και στη συνέχεια ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για τον κόσμο:
«Δεν είναι ο αριθμός που μας ικανοποιεί. Όμως όσοι έρχονται είναι τόσο θερμοί που δημιουργούν μία καυτή έδρα. Πιστεύουμε ότι στα επόμενα δύο ντέρμπι η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη».

Για τη σεζόν 2009-2010 που σκέφτονταν να τα παρατήσει:
«Ισχύει ότι σκεφτόμουν να τα παρατήσω, είχα απογοητευτεί. Δεν έβρισκα ομάδα να παίξω. Μετά πείσμωσα, ήθελα να κάνω χαρούμενη την οικογένεια μου. Ήθελα να είναι υπερήφανη για μένα».

«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι» 

12/11/2012

«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι»
Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην αρχή του παιχνιδιού απέδωσε ο Τάσος Μπακασέτας την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Πανθρακικό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως η απώλεια του πέναλτι για την ομάδα του ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Μοιρασμένο ήταν το ματς με τον Πανθρακικό σύμφωνα με τον παίκτη των Αρκάδων, ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της, σε αντίθεση με τη δική του ομάδα: ««Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος από εμάς, έκανε κάποιες ευκαιρίες και ευτύχησε να σκοράρει. Το πέναλτι ήταν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, χάσαμε το πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Υπάρχουν και οι ήττες στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στην έδρα μας και μακάρι να ευτυχήσουμε όλοι μαζί να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε»
, ανέφερε ο Μπακασέτας.

Όλα καλά με Γκαρσία 

12/11/2012

Όλα καλά με Γκαρσία 
Με ανακούφιση άκουσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.

O Ουρουγουανός μέσος στην προπόνηση της Παρασκευής (9/11) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» σήμερα (Δευτέρα 12/11) ακολούθησε θεραπεία, κάτι που θα κάνει και τις επόμενες δύο-τρεις μέρες, ώστε να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη, για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (18/11, 19:30).

Με δύο απόντες η Βέροια 

12/11/2012

Με δύο απόντες η Βέροια
Χωρίς τους Καλογέρη και Τόμας πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Βέροιας.

Ο πρώτος έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος ενώ ο Βρετανός αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις. Χωρίς προβλήματα οι υπόλοιπο ποδοσφαιριστές. Στήριξη σε Καρύδα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν ασκήσεις τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στις 11:00.

Λίγο νωρίτερα (10:30), θα διεξαχθεί σύσκεψη για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ για την ενδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εντωμεταξύ, παρά τις φήμες που ήθελαν τον Νίκο Καρύδα να είναι υπ’ ατμόν, η διοίκηση της Βέροιας εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον τεχνικό τη ομάδας. 

«Μέχρι τελευταία αγωνιστική…» 

12/11/2012

«Μέχρι τελευταία αγωνιστική…» 
Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για το ποια ομάδα θα παραμείνει στην Σουπερλίγκα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο επιθετικός του Πανθρακικού μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως στόχος της ομάδας της Κομοτηνής παραμένει η σωτηρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το όμορφο γκολ που πέτυχε:
«Ήμουν αρκετά πλάγια και περίμενα να δω κάποιον για να δώσω πάσα και να «σπάσω» την μπάλα. Τελικά όμως γύρισα και δεν είδα κανέναν συμπαίκτη μου και τελικά προτίμησα να τελειώσω την φάση μόνος μου. Έπρεπε να τελειώσω την φάση αυτή».

Για την προσωπική του αναγέννηση: «Νομίζω είναι αρκετοί εκείνοι που ξέρουν ποιος είμαι και τι είμαι. Το θέμα είναι να δείχνω πως μπορώ. Από την στιγμή που βρήκα ομάδα και παίζω αυτό προσπαθώ να κάνω».

Για τον Πανθρακικό και την αλλαγή προπονητή: «Πιστεύω πως και με τον Ατρόμητο αλλά και με τον Πανιώνιο αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σίγουρα να πάρουμε κάτι θετικό. Από εκεί και πέρα, η αλλαγή προπονητή είναι καθαρά θέμα διοίκησης, η οποία θέλει το καλό της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Ακόμα στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα ακόμα ανησυχούμε. Είναι ένα πρωτάθλημα που αν ξεχωρίσεις πέντε ομάδες, όλες οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την σωτηρία. Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία».

Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Ξεκίνησα περιφερειακός επιθετικός αλλά πάντα μου άρεσε να βάζω γκολ και έμπαινα στην περιοχή. Πάντα όμως επειδή έτρεχα παραπάνω, όλοι οι προπονητές με έβαζαν να αγωνίζομαι πιο πίσω. Τώρα στον Πανθρακικό παίζω στην περιοχή. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να τρέχουμε, να παίζουμε άμυνα. Η άμυνα είναι ομαδικό πράγμα και πρέπει να παίζουν μόνο 4-5 παίκτες».

Χωρίς Ντίμι και Βλάχο 

12/11/2012

Χωρίς Ντίμι και Βλάχο
Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Κρατά τα διδάγματά τους και ήδη σκέφτεται το κρίσιμο ματς της Κυριακής στη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική.

Η συγκομιδή βαθμών είναι αναγκαία, καθώς βρίσκεται τελευταία με πέντε βαθμούς και στο -4 από την πλησιέστερη ομάδα στη βαθμολογία.

Η προετοιμασία άρχισε μετ’ εμποδίων. Πέραν του Γιάγκο Φερνάντες που θα χάσει τον αγώνα μετά τη χθεσινή του αποβολή, ο Έβαλντ Λίνεν είδε δύο βασικούς του να ακολουθούν φυσιοθεραπεία. Ο λόγος για τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για την ενδέκατη αγωνιστική, αλλά και τον Βαλεντίνο Βλάχο που έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα. Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ έχει συμπληρώσει και τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν θα εκτίσει την τιμωρία του.

Την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και την Τετάρτη-ως συνήθως-ο Γερμανός τεχνικός έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

«Θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια» 

12/11/2012

«Θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια» 
Την αισιοδοξία ότι ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα καταφέρει πολλά περισσότερα εξέφρασε ο Σάκης Κανούλας.

Ο 20χρονος επιθετικός στην αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1) πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη, μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή με τους «κίτρινους».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Libero”:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:
«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια, όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Αν και είχαμε μείνει με παίκτη λιγότερο από νωρίς, δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν πήραμε τελικά τον βαθμό, αλλά κρατάμε την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Για τις ελλείψεις του Αρη και την ευκαιρία που δόθηκε σε νεαρούς παίκτες:
«Οι νέοι παίκτες περιμένουμε τις ευκαιρίες για να δείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Αρη και παράλληλα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των προπονητών. Η φετινή χρονιά αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλα τα παιδιά. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε με τις εμφανίσεις μας να βοηθήσουμε το σύλλογο».

Για το αν το περίμενε να ξεκινήσει βασικός:
«Σίγουρα περίμενα πολύ καιρό την ευκαιρία μου. Ο Αγκάνθο είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουμε, κλήθηκα τον αντικαταστήσω, ήμουν θετικός, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ελπίζω στην πορεία να έρθει κι αυτό».

Για τη δουλειά που έκανε πριν την έναρξη της προετοιμασίας:
«Σαν επαγγελματίας είδα πως έπρεπε να βελτιώσω κάποιες αδυναμίες μου και γι αυτό έκανα έξτρα προπόνηση. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Με τον καιρό και μέσα από τους αγώνες, θεωρώ πως θα γίνω καλύτερος».

Για το γκολ και την αφιέρωση στον Γκέσιο:
«Του είχα πει πριν αρχίσει το παιχνίδι ότι σε περίπτωση που σκοράρω, θα του το αφιερώσω. Μόλις σκόραρα, κατευθείαν μου φώναξε: «εδώ είμαι, εδώ είμαι». Την προηγούμενη αγωνιστική μου είχε αφιερώσει αυτός το γκολ που πέτυχε, αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:
«Είμαστε μια πραγματική παρέα. Παράλληλα, οι έμπειροι μας βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν κι αυτό μας κάνει μια οικογένεια».

Για το τι έχει αλλάξει μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία:
« Έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Θεωρούμε ότι μπορούμε να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής».

Για τη χαμένη φάση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Μακάρι να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και να δώσει την νίκη στην ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
«Μας επηρέασε σαφώς. Ο Γιάννης και που έπεσε, δεν εκβίασε το πέναλτι, οπότε θεωρώ άδικη την αποβολή του. Γενικότερα, είχαμε πολλές απουσίες και σε εκείνο το σημείο αποδυναμωθήκαμε ακόμα περισσότερο, πράγμα που μας στοίχισε».

Χάνει την σεζόν ο Λαμπρόπουλος! 

12/11/2012

Χάνει την σεζόν ο Λαμπρόπουλος!
Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αφού ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τρίτη (13/11) καθώς έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού πράγμα που σημαίνει πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα τον υπολογίζει για πέντε με έξι μήνες.

Το πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό όμως μεγαλώνει αν αναλογιστούμε πως οι μόνοι κεντρικοί αμυντικοί που είναι διαθέσιμοι είναι οι Αυλωνίτης και Ανδράλας. Ο Κουλουχέρης θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες ενώ αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος στο κέντρο της άμυνας τότε θα είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα έχει ξαναγωνιστεί σε αυτή την θέση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και συμπιεστικό κάταγμα κονδήλου, όπως ήταν η διάγνωση από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Ο άτυχος παίκτης, θα υποβληθεί σε εγχείρηση και αναμένεται πλέον να είναι έτοιμος για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου πέντε με έξι μήνες.

«Μας πετούσαν μπουκάλια και πέτρες» 

12/11/2012

«Μας πετούσαν μπουκάλια και πέτρες» 
Σοβαρές καταγγελίες για ρίψη αντικειμένων εις βάρος μελών της διοίκησης του Άρη που βρέθηκαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού, έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής των «κιτρίνων» μίλησε για την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την κακή διαιτησία του Μάνταλου αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Στεφανίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Για την φιλοξενία της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με την φιλοξενία είχαμε πολλά προβλήματα. Είχα πάει και πέρυσι και είδα που είχαν βάλει την τότε διοίκηση. Είναι ένα απλό δημοσιογραφικό θεωρείο στο οποίο είσαι εκτεθειμένος. Δεχόμασταν ύβρεις συνεχώς. Ακούγονταν διάφορα κοσμητικά για εμάς και τις οικογένειες μας ενώ δεχόμασταν μπουκάλια και πέτρες. Είναι ένα τραγικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Είναι μεγάλο λάθος να βάζουν τους φιλοξενούμενους εκεί και να είναι εύκολος στόχος. Υπήρχε φιλοξενούμενος της ΠΑΕ Άρης στο γήπεδο, ήταν ήσυχος σε όλο το παιχνίδι και επειδή μας πετούσαν μπουκάλια, τον πέτυχαν και αυτόν. Όπως και ο σκάουτερ της ομάδας που δέχθηκε ένα στο κεφάλι. Καταδικάζουμε όλες αυτές τις τακτικές. Φροντίζουμε σε όσους έρχονται στο δικό μας γήπεδο να τους δείχνουμε τι σημαίνει Άρης και τον πολιτισμό μας».

Για την διαιτησία του Μάνταλου:

«Είχαμε άλλη μια κακή διαιτησία. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι αποβολές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι άδικες. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έπρεπε να δώσε πέναλτι στον Γκέσιο και όχι να του βγάλει κάρτα».

Για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στο Λεβαδειακό:

«Χαίρομαι γιατί βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται. Κατεβαίνει στο γήπεδο και σε ικανοποιεί. Είχαμε μέσο όρο ηλικίας στην Λειβαδιά τα 22 χρόνια. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, πάλεψαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι δικιά μας ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα εξωαγωνιστικά θέματα».

Για την συνάντηση που αναμένεται να γίνει σήμερα με τον Σάκη Τσιώλη για τον διακανονισμό των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπο του:

«Ήταν θετικός από το καλοκαίρι και δεν μας δημιούργησε ποτέ προβλήματα».

Στήριξη σε Λαμπρόπουλο από Ατρόμητο 

12/11/2012

Στήριξη σε Λαμπρόπουλο από Ατρόμητο
Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Βασίλη Λαμπρόπουλο εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική ρήξη χιαστών. Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανέρυθρων» θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τρίτη (13/11) και ως εκ τούτου θα χάσει όλη την σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Βασίλη Λαμπρόπουλο που υπέστη ρήξη χιαστών στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα. Του εύχονται καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!».

«Κανένα θέμα με Κουίνσι» 

12/11/2012

«Κανένα θέμα με Κουίνσι»
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τα σενάρια περί σκέψεων για απομάκρυνση του Κουίνσι, τονίζοντας ότι πρόκειται για δημοσιεύματα που «δημιουργούν κλίμα αποπροσανατολισμού των Παναθηναϊκών».

Όπως υποστηρίζουν από το «τριφύλλι» δεν τίθεται θέμα λύσης συνεργασίας με τον Γκανέζο άσο, παρά τα όσα γράφτηκαν. Χαρακτηριστικά τονίζουν ότι: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον Κουίνσι και με αφορμή τα σενάρια αυτά ξεκαθαρίζουμε πως όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν κλίμα αποπροσανατολισμού των Παναθηναϊκών».

Έλειπαν οι διεθνείς 

12/11/2012

Έλειπαν οι διεθνείς
Χωρίς τους Ελίνι Δημούτσο, Παναγιώτη Μπάλλα και Νιάζι Κούτσι πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου. Οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στην Εθνική ανδρών, στην Εθνική Ελπίδων και στην Εθνική Φινλανδίας αντίστοιχα και έχασαν το σημερινό πρόγραμμα ενώ θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό με τον σύλλογο τους την Πέμπτη (15/11).

Ουσιαστικά, θα χάσουν μόλις μία προπόνηση αφού αύριο, Τρίτη (13/11) έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία ενώ ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά, έκαναν οι Επστάιν και Σουμπίνιο.

«Για καλό ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ» 

12/11/2012

«Για καλό ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ» 
Περισσότερο θετικές παρά αρνητικές επιπτώσεις στην αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ, είχε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ομάδας, σύμφωνα με τον Μάκη Αγγελίνα.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, θεωρεί πως δεδομένων των συχνών απουσιών παικτών, τα πράγματα θα ήταν ακόμα δυσκολότερα για τον «δικέφαλο του Βορρά» αν είχε να διαχειριστεί και ευρωπαϊκούς αγώνες. Τι είπε για το ποδόσφαιρο κυριαρχίας, το αμυντικό πλάνο του ΠΑΟΚ αλλά και τα τεστ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελίνα στο novasports.gr:

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:

"Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με στόχο ο ΠΑΟΚ να γίνει κυρίαρχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβληματάκια. Δουλεύουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε καλό υλικό σε σχέση με την κατάσταση που υπήρχε το καλοκαίρι και την αποχώρηση έμπειρων παικτών και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ. Δίνουν σημαντικές λύσεις όπως φάνηκε και χθες. Αυτό δε σημαίνει ότι καλύπτουν 100% τις απουσίες, όμως είναι σημαντική η συνεισφορά τους".

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, βοηθά στη δημιουργία της ομάδας:

"Φανταστείτε, με τις απουσίες που έχουμε φέτος, πώς θα εμφανιζόμασταν την Κυριακή αν είχαμε και ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη. Εγώ θεωρώ ότι μας βγήκε σε καλό ως προς την παρουσία στο πρωτάθλημα".

Για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:

"Το φιλικό της Εθνικής μας κάνει κακό αναφορικά με την προετοιμασία για αυτά τα παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε έτσι όπως πρέπει και στα δύο ματς. Δηλαδή, θα εμφανιστούμε για να νικήσουμε και στους δύο αγώνες".

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ:

"Είναι σημαντική η βελτίωση που έχουν τα παιδιά. Για να δέσει μία άμυνα και να συνεννοούνται οι κεντρικοί αμυντικοί και ο τερματοφύλακας με τα μάτια, θέλει το χρόνο της και πρέπει να δώσουμε στους παίκτες ακόμη περισσότερο κουράγιο, να τους εμψυχώνουμε. Θεωρώ ότι η άμυνά μας έχει παίξει καλά παιχνίδια".

Για το χθεσινό ποδόσφαιρο κυριαρχίας κόντρα στον Πλατανιά:

"Αυτό το στοιχείο θέλουμε να βάλουμε στην ομάδα και δουλεύουν όλοι προς αυτό το σκοπό. Είδατε ότι παρά τις απουσίες, οι παίκτες που κάλυψαν τα κενά έπαιξαν με αυτή τη φιλοσοφία. Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια".

Για την εκμετάλλευση της έδρας:

"Δημιουργούμε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς εντός . Αν κερδίσεις όλα τα ματς στην έδρα σου και πας καλά εκτός έδρας, βγαίνεις πρώτος - δεύτερος. Είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε".

Αν τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι τεστ:

"Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά στην προσπάθεια που κάνουμε για κυριαρχία στο ποδόσφαιρο αυτά τα ματς μπορούν να θεωρηθούν τεστ. Και τα άλλα παιχνίδια όμως, έχουν ιδιαίτερα σημασία σε μία συνολική διαδρομή".

Για τον αγωνιστικό στόχο του ΠΑΟΚ:

"Με λίγα λόγια θέλουμε να κυριαρχούμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε ακόμη και όταν δεν είμαστε καλοί".

Για το διάστημα που ήταν ο ίδιος στον πάγκο:

"Στο κοουτσάρισμα δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Αλλάζει η οντότητα στον πάγκο. Είναι άλλο να σηκώνεται από τον πάγκο ο προπονητής και να μιλά ή ακόμη και να κοιτά τον παίκτη. Αυτό δε σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες όταν αντικατέστησα εγώ τον κ. Δώνη στο κοουτσάρισμα".

Για το 4-4-2 στην ευθεία και στο ρόμβο:

"Δεν θεωρώ ότι δεν δουλεύτηκε ο ρόμβος. Ήταν η εναλλακτική μας λύση. Η έλλειψε ακραίων παικτών δεν μας επιτρέπει να παίξουμε έτσι. Τον έχουμε δουλέψει λιγότερο απ' ότι στην ευθεία".

Αν θεωρεί ότι ο κόσμος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και βαραίνει την ομάδα:

"Ο κόσμος έχει καταλάβει τι πάει να γίνει. Κάποιοι ίσως θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή με δέκα βαθμούς διαφορά. Καλά κάνουν. Σαν εικόνα, όμως, αυτό που εισπράττω είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τη δουλειά που κάνουμε. Εγώ δεν λέω στον κόσμο να κάνει υπομονή. Λέω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα βλέπουν την ομάδα και θα την απολαμβάνουν όπως θα την απολαμβάνουμε κι εμείς".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

"Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Εμείς θέλουμε το καλύτερο. Αν παίξουμε τελικό Κυπέλλου να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αν παίξουμε στα πλέι οφ να κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε το πρωτάθλημα".

«Ήθελα στην κορυφή τον Σαββίδη»

«Ήθελα στην κορυφή τον Σαββίδη» (Photo: Action Images).
Διευκόλυνση από ΤσιώληΤον λόγο για τον οποίο δεν θέλησε -στην παρούσα φάση- να αναλάβει διοικητικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, επισήμανε ο άλλοτε γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης.

«Σε αυτό το μοντέλο που πρότεινα τοποθετούσα στην κορυφή τον ίδιο τον κ. Σαββίδη, χωρίς να αμφισβητώ το πρόσωπο του Βρύζα. Αυτό θα διασφάλιζε μια ενότητα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποιο το σχόλιό του για τις πρώτες κινήσεις του 53χρονου επιχειρηματία από την στιγμή που έγινε αφεντικό στον «Δικέφαλο του Βορρά».


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Στις συναντήσεις που είχαμε μου ζήτησε με επιμονή να συμμετάσχω στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στις κουβέντες μας θα μπορούσε να δώσει κανείς πολλές ερμηνείες, εμένα μου ζήτησε να είμαι στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπήρχε δική μου τοποθέτηση. Δεν αρνήθηκα τη συμμετοχή μου στο Δ.Σ., όμως πρότεινα στον κ. Σαββίδη ένα διοικητικό μοντέλο που πιστεύω πως στη συγκεκριμένη συγκυρία ότι είναι το πιο αποτελεσματικό. Σε αυτό το μοντέλο που πρότεινα τοποθετούσα στην κορυφή τον ίδιο τον κ. Σαββίδη επιχειρηματολογώντας το γιατί.

Να διευκρινίσω απολύτως ότι αυτό δε συνιστά καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Βρύζα ή οποιουδήποτε άλλου πάρει τη θέση του προέδρου. Αυτός που θα είναι ο πρόεδρος χρειάζεται τη στήριξη και τις ευχές μας. Είναι συμβατή μια συμμετοχή μου με προϋπόθεση τη συμμετοχή του Σαββίδη στην κορυφή της πυραμίδας. Αυτό θα διασφάλιζε μια ενότητα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα εξέπεμπε μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. Στο εσωτερικό της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας και γενικότερα».

Για την πιθανότητα συμμετοχής σε μια επόμενη διοίκηση: «Προοπτική στην τρέχουσα συγκυρία υπήρχε, αλλά ήταν απαραίτητος ο όρος για μένα να είναι πρόεδρος ο Σαββίδης. Τώρα το θέμα έκλεισε μελλοντικά αν προκύψει θα το συζητήσουμε. Δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ με τον κ Σαββίδη δε έβαλα ποτέ όρους ή δεσμεύσεις σε έναν άνθρωπο που έβαλε 10 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ».

Για την σχέση του με τον Βασίλη Γκαγκάτση: «Δεν άφησα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχω υπό τις οποιεσδήποτε προϋποθέσεις. Χωρίς να προσωποποιώ τη σχέση μου με τον Γκαγκάτση, ακολουθήσαμε δυο διαφορετικούς δρόμους. Δε θέλω να τον κρίνω, είχε τη δική του διαδρομή. Ακολουθούμε ασύμβατους δρόμους. Ο Σαββίδης έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Δεν παραγνωρίζω και εκτιμώ τη συνεισφορά τού Γκαγκάτση την τριετία 1984-1987 όπου βρεθήκαμε μαζί στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Τότε η συνεισφορά του ήταν σημαντική για να οργανώσουμε το ποδόσφαιρο της Μακεδονίας. Από κει και πέρα ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο».

Για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς: «Ο κ. Σαββίδης μου έδωσε την εικόνα ενός πολύ συγκροτημένου ανθρώπου που έχει άποψη και φιλοσοφία για τον αθλητισμό. Τη φιλοσοφία που θα ασκήσει στη διοίκηση δεν μπορώ να τη γνωρίζω ούτε να την προδικάσω ή να την υποδείξω. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στο Σαββίδη το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Να στηρίξει ο καθένας με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια και να μην ψάχνουμε τρόπο να ασκήσουμε κριτική. Ο Σαββίδης είναι θείο δώρο για τον ΠΑΟΚ, την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιχειρεί να διαμορφώσει υγιείς συνθήκες για το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τις κουβέντες που έκανα μαζί του διαπίστωσα με χαρά πως θέλει να κάνει έναν ισχυρό ΠΑΟΚ και να εκπέμψει μήνυμα υγιούς ανταγωνισμού. Θα δώσει τις δυνάμεις του για κάτι τέτοιο. Στην τελευταία μας κουβέντα έθεσα σαν μια προϋπόθεση συμβατότητας της δικής μου συμμετοχής, να είναι ο Σαββίδης στην κορυφή της πυραμίδας, ο ίδιος επικαλέστηκε λόγους εργασίας».

Για την προοπτική του ΠΑΟΚ να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή στην Ελλάδα: «Ναι το πιστεύω με τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ. Θέλει κόπο, υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου και μπορεί να τα καταφέρει. Έχει τη δυναμική ο ΠΑΟΚ να γίνει ο ισχυρός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη διαιτησία: «Με αυτό που εσείς χαρακτηρίζετε ρομαντισμό, στην πραγματικότητα υποκρύπτετε τη διάσταση της αφέλειας. Εγώ το θεωρώ υπέρτατο ρεαλισμό. Η φιλοσοφία της προηγούμενης δεκαετίας θεωρώ πως είναι η τρέχουσα σωστή για την επόμενη 5ετία. Από τους πολλούς που καταφέρονται δημόσια κατά του κατεστημένου είναι υπέρ αυτού. Έπρεπε πολύ νωρίτερα να αρχίσει η προσπάθεια ώστε να εκλείψει το παρασκήνιο. Αν μπορούσαν ο καθένας να προωθήσει τα του οίκου του και να έρθει με το πλήρωμα του χρόνου η πρώτη θέση μέσα από υγιή ανταγωνισμό, αυτό δεν εξασφαλίζει τη διάρκεια; Πρώτα απ όλα να κάνει ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα. Να κερδίζει τις μάχες στο γήπεδο».

Διευκόλυνση από Τσιώλη

12/11/2012
 
 Διευκόλυνση από Τσιώλη 

Ο Σάκης Τσιώλης έφυγε σαν φίλος από τον Άρη και σαν τέτοιος ρύθμισε οριστικά τις οικονομικές εκκρεμότητές του με την ΠΑΕ.

Από τη συνεργασία των δύο πλευρών είχε μείνει ένα οφειλόμενο ποσό ύψους 55.000 ευρώ προς τον Έλληνα τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» και σε διευκόλυνση των προσπαθειών τους να υπαχθούν στο άρθρο 99, δέχθηκε «κούρεμα» (θα πάρει 35.000 ευρώ), υπογράφοντας τον σχετικό διακανονισμό.

Για το τυπικό της υπόθεσης μίλησε στο Novasports.gr ο Γιώργος Βήττας, δικηγόρος του Σάκη Τσιώλη. «Η συμφωνία είχε επιτευχθεί από τον Σεπτέμβριο και το θέμα ήταν καθαρά διαδικαστικό. Η παρουσία του Σάκη σε σχετικά κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη μας επέτρεψε σήμερα να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο να διευκολυνθεί η ΠΑΕ Αρης στις κινήσεις που κάνει, ώστε να υπαχθεί στο άρθρο 99. Η συμβολή του κ. Τσιώλη γίνεται με γνώμονα αυτό το ζητούμενο», υπογράμμισε.

Στα… ρηχά οι ΠΑΕ, «καμπάνα» σε Αρβανιτίδη 

12/11/2012

Στα… ρηχά οι ΠΑΕ, «καμπάνα» σε Αρβανιτίδη
«Φτηνά» την γλίτωσαν οι εννιά ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στο πλαίσιο της έβδομης, όγδοης και ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ποινή αποκλεισμού δέκα ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους επέβαλλε στον πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του διαιητή Κουκουλάκη στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις .Αναλυτικά :

7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Β.Οικονομίδη (φυσιοθεραπευτή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Β.Οικονομίδη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Β.Οικονομίδη την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

8η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

9η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Βέροια, κ. Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ. Αρβανιτίδη: Επιβάλει στην ΠΑΕ Βέροια την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ.Αρβανιτίδη ποινή αποκλεισμού απο τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες. i

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

«Καλύτεροι στη συνέχεια» 

12/11/2012

«Καλύτεροι στη συνέχεια»
Σίγουρος για καλύτερα αποτελέσματα του Λεβαδειακού στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου». Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λειβαδιάς επεσήμανε ότι το πρόβλημα στο γκολ ήταν ο λόγος των άτυχων αποτελεσμάτων.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Κυριακίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου»…

-για τον Λεβαδειακό:
«Στα περισσότερα παιχνίδι δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Χθες με τον Άρη πετύχαμε δύο γκολ και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Με τον Πανιώνιο βάλαμε ένα γκολ γρήγορα και μας βοήθησε. Αντίθετα υπάρχουν άλλοι αγώνες που κάναμε φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη με το ξεκίνημα που είχαμε στο πρωτάθλημα. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Έχουμε περιθώρια για ψηλότερα και έχουμε καλούς παίκτες για να παίξουμε καλύτερα».

-για τη μάχη στον πάτο:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι άλλες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι περίπου έτσι τα πράγματα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

-ποια ομάδα του έχει κάνει εντύπωση στο πρωτάθλημα;
«Μου αρέσει ο Άρης. Χθες χρησιμοποίησε μόνο Έλληνες κάτι που είναι αρκετά καλό. Όμως μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι εμφανίστηκε αρκετά δυνατός τόσο που δεν το περίμενα. Ήταν καλός και έδειξε ότι θέλει τη νίκη».

-για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ:
«Μετά τη νίκη επί του Άρη η ψυχολογία έχει ανέβει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους σε κάποιες θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ έχει μια καλή έδρα».

Ένα με τον κόσμο Λίνο και Έτο 

12/11/2012

Ένα με τον κόσμο Λίνο και Έτο 
Στην ανανεωμένη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, θα βρεθούν μεθαύριο (14/11) οι Λίνο και Έτο.

Η ΠΑΕ έχει καθιερώσει σε εβδομαδιαία βάση την παρουσία ποδοσφαιριστών της στο ΠΑΟΚ Megastore, στο οποίο αυτή την Τετάρτη θα δώσουν το «παρών» οι δύο Βραζιλιάνοι άσοι.

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 18:30 για όσους φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά» θέλουν να πάρουν αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν μαζί τους και με την ευκαιρία να δουν τα νέα προϊόντα με το σήμα της ομάδας.

Αργά αλλά… βάσει σχεδίου στην ΑΕΚ 

12/11/2012

Αργά αλλά… βάσει σχεδίου στην ΑΕΚ 
Τη συνέπεια -έστω και χωρίς την ταχύτητα που περιμένουν πλέον οι φίλοι της ΑΕΚ- είχαν οι προετοιμασίες για το τελικό στάδιο της εισόδου του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής και οι δικηγόροι του συναντήθηκαν με τους Δημητρέλο και Βαλασόπουλο και ξεκίνησαν τις ζυμώσεις για τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Παρόλο λοιπόν που οι επαφές μ’ εκείνους θ’ αρχίσουν από την Πέμπτη, ελπίζεται ότι ως τα μέσα της επόμενης βδομάδας η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Όπως είχε δεσμευτεί μέσω της δημόσιας τοποθέτησής του ο Δημήτρης Βιντιάδης, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινούσαν οι επαφές για την τελευταία προϋπόθεση που έθεσε ώστε ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις να μπουν στην «Ένωση».

Έτσι, ο Έλληνας εφοπλιστής και οι δικηγόροι του, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς (ο πρώτος ξάδελφός του και προαλειφόμενος για θέση στην ΠΑΕ και αμφότεροι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του) συναντήθηκαν με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Μπορεί λοιπόν να μην προχώρησαν ουσιαστικά τη διαδικασία (μιας και έκαναν μια ακόμα ταυτοποίηση των οφειλών της ΠΑΕ) ωστόσο αυτό συμβαίνει -όπως διαρρέεται- προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς ισχύει σε κάθε περίπτωση και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Κι αφού τις δυο επόμενες μέρες συνταχθούν συγκεκριμένες προτάσεις για καθέναν από τους πιστωτές (βασισμένες στην προσφορά ενός μεγάλου ποσού μπροστά ώστε να παραιτηθεί από το υπόλοιπο) από την Πέμπτη τονίζεται πως θα αρχίσουν οι απευθείας επαφές μαζί τους για να τους κατατεθούν.

Με ελπίδα την «κατανόηση» που χαρακτηρίστηκε απαραίτητη από την ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη και στόχο ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα φέρει τον ίδιο και τον Κιθ Χάρις προ των πυλών της ΠΑΕ.

Ηθικόν ακμαιότατον, αλλά… 

12/11/2012

Ηθικόν ακμαιότατον, αλλά… 
… τα προβλήματα, προβλήματα!

Ο Λεβαδειακός ξεκόλλησε προς στιγμήν, πήρε σημαντική βαθμολογική… ανάσα κόντρα στον Άρη (2-1), ωστόσο οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον προπονητή των Βοιωτών, Γιώργο Παράσχο.

Μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες την Κυριακή, σήμερα επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, όμως οι Κουτσόπουλος και Ναπολεόνι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μια φορά. Από την άλλη, ένα μίνι ευχάριστο είναι το γεγονός ότι ο Ακόστα έδειξε να «ανεβάζει στροφές» και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει κανονικά.

Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Θεσσαλονικείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού το… μενού περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Χι-ρότερα δεν γίνεται

Χι-ρότερα δεν γίνεται
Λες και έχουν πει στον Παναθηναϊκό ότι… βολεύεται και με τα «χι».

Η βελτίωση που υπόσχεται συνεχώς ο Φερέιρα, δεν ήρθε ούτε στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι κακοί «πράσινοι» να μην αξίζουν και να μην πάρουν τίποτα παραπάνω από την έκτη φετινή τους ισοπαλία (0-0) στη Σούπερ Λίγκα.

Στην έκτη θέση με 13 βαθμούς το «τριφύλλι», τέσσερις πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στα play off, τους 11 έφτασε η Κέρκυρα.

Με την σημερινή ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός έγινε η ομάδα με τις περισσότερες στο πρωτάθλημα.



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επιθετικά, προσπαθώντας να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει την Κέρκυρα. Το κατάφερε, μόλις για πέντε λεπτά. Από το 6’, το παιχνίδι ισορρόπησε, με τους «πράσινους» ελαφρώς πιο επιθετικούς, αλλά τους Φαίακες πιο επικίνδυνους. Χαρακτηριστικό, πως στο 20’ η Κέρκυρα είχε πέντε τελικές και το «τριφύλλι» μία! Το τέμπο του πρώτου ημιχρόνου κυλούσε ίδιο τρόπο και έληξε φυσιολογικά στο 0-0.

Ο Φερέιρα στο ημίχρονο αποφάσισε να βγάλει τον πολύ κινητικό Ζέκα και να περάσει τον Μαυρία, για να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός έχασε έναν παίκτη που βοήθαγε τους Λαγό, Βιτόλο στην κυκλοφορία και κέρδισε έναν ακραίο, που δεν τον χρειάζονταν και τόσο. Με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να κυλάει με πολύ κακό ρυθμό. Κι από την στιγμή που ο Πορτογάλος είδε ότι με την αλλαγή του το «τριφύλλι» έγινε πιο στατικό, αποφάσισε στο 60’ να βγάλει τον… ανύπαρκτο Φορναρόλι και να ρίξει στην μάχη τον Πετρόπουλο.

Τίποτα όμως δεν άλλαξε. Απλά, σαν μεγαλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός πήρε σιγά-σιγά μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Και η Κέρκυρα, οπισθοχωρούσε ελαφρώς διότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν και αν μπορέσει να βγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία και το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα πάρα πολύ κακό «ποιοτικά» παιχνίδι.



Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης(69’ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεόν(90’ Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης(79’ Τσόκανης), Κοντοδήμος Ζουμπουλάκης

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι(60’ Πετρόπουλος)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Φουρλάνος, Βελάσκες, Δώνης, Μαρινάκης

Κούραση και απουσίες επικαλέσθηκε ο Φερέιρα 

12/11/2012

Κούραση και απουσίες επικαλέσθηκε ο Φερέιρα
Την κούραση και τις απουσίες ποδοσφαιριστών –αυτή τη φορά- επικαλέσθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Πορτογάλος –αρχικά- ανέφερε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη διότι δεν πέτυχε κάποιο τέρμα και συνέχισε:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα δούλεψε πολύ όμως υπάρχουν παίκτες που είναι κουρασμένοι. Έχουμε και οκτώ παίκτες εκτός», τόνισε ο Φερέιρα και κατέληξε:

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα».

Περιμένοντας Καμπάνταη, Μενδρινό 

12/11/2012

Περιμένοντας Καμπάνταη, Μενδρινό 
Εν αναμονή της εξέλιξης της κατάστασης του Κώστα Μενδρινού και του Λεωνίδα Καμπάνταη βρίσκονται στον Πανιώνιο.

Οι δύο παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αγωνιά για το αν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Σε περίπτωση που ξεπεράσουν τα προβλήματά τους θα είναι πολύτιμη προσθήκη για τον Έλληνα τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη πλέον την απουσία του Λαμπρόπουλου, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Ελευθερόπουλος καλείται να βρει λύσεις για την άμυνα. Η προπόνηση περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας.

Και τώρα ΠΑΣ 

12/11/2012

Και τώρα ΠΑΣ 
Μετά το σημερινό ρεπό, ο Άρης ανασυντάσσεται και με σημαντικές επιστροφές ξεκινά αύριο την προετοιμασία του για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/11, 17:15) όπου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «κίτρινοι» υπολογίζουν ξανά στους Νταβίντ Αγκάνθο (επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που του δόθηκε να βρεθεί στην Ισπανία), Νούνο Κοέλιο (είναι στον δρόμο της επιστροφής από την Πορτογαλία) και Κώστα Καζναφέρη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Εξάλλου, την Πέμπτη θα επιστρέψουν στο Ν. Ρύσιο οι διεθνείς με την Ελπίδων, Γιάννης Γιαννιώτας και Ερωτόκριτος Νταμαρλής, καθώς κλήθηκαν για το φιλικό της Τετάρτης με την Αυστρία στο Άργος.

Επιστροφή με «πονοκεφάλους» 

12/11/2012

Επιστροφή με «πονοκεφάλους» 
Με δύο προβλήματα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηλίας Αναστασόπουλος και Σαλότζε Ουντότζι ένιωσαν ενοχλήσεις και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Άπαντες στο κρητικό «στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, προκειμένου να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες.

Και οι δύο παίκτες απείχαν από το πρόγραμμα, κυρίως για προληπτικούς λόγους και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις από την Τρίτη, ώστε να ανεβάσουν «στροφές».

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Λαγός: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και φαίνεται» 

12/11/2012

Λαγός: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και φαίνεται»
Την ανάγκη να αλλάξουν αρκετά πράγματα στον Παναθηναϊκό επεσήμανε ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά από το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα. Ο άσος του τριφυλλιού έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα το οποίο και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

«Κάναμε κακό παιχνίδι. Εχουμε μεγάλο πρόβλημα και φαίνεται. Χάσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι βαθμούς. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και πιστεύω στη συνέχεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Μας προβληματίζει η θέση μας, δεν έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός να μένει τόσο πίσω στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Να προωθείς παιδιά από την Ακαδημία, είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Ολες οι ομάδες πρέπει να στηρίζονται στις Ακαδημίες τους», κατέληξε.

Μάντζιος: «Μας άξιζε η νίκη» 

12/11/2012

Μάντζιος: «Μας άξιζε η νίκη»
Η ισοπαλία της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό αφήνει μία πικρία στον Άκη Μάντζιο, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Φαιάκων τόνισε ότι βάσει της εμφάνισης που έκανε η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, που θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι ο τερματοφύλακάς του, Νίκος Αναστασόπουλος, θα έπρεπε να είχε κληθεί στην εθνική ομάδα.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Βάση των ευκαιριών που είχαμε θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Δεν απειληθήκαμε καθόλου στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει από εδώ και πέρα να λέμε ότι πήραμε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αγορά την τακτική που ακολούθησε, είπε: «Είχαμε πολύ καλή η τακτική, την οποία ακολούθησαν κατά γράμμα οι παίκτες μας και έκαναν ό,τι είχαμε πει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας αφήνει μία πικρία η ισοπαλία γιατί βάσει απόδοσης και ευκαιριών θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη».

Αναφορικά με την περίπτωση του Αναστασόπουλου, σχολίασε: «Είναι αδικία που δεν κλήθηκε στην Εθνική ο Νίκος Αναστασόπουλος. Είναι αυτή την στιγμή ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας στην κατηγορία και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί στην Εθνική. Ωστόσο, αν συνεχίσει έτσι είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φορέσει τυη φανέλα με το εθνόσημο».

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας» 

12/11/2012

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας» 
Προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, εμφανίστηκε ο Στέργος Μαρίνος.

«Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα και με τη βοήθεια όλων πρέπει να την αλλάξουμε», τόνισε ο δεξιός μπακ των «πρασίνων» μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Κέρκυρα (0-0).


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε, αλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάθε αγωνιστική λέμε πως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά φαίνεται πως λείπει κάτι από κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πράγματα που δεν περνάμε από τις προπονήσεις στα παιχνίδια.

Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο και λυπούμαστε για αυτόν τον κόσμο που τον πικραίνουμε συνέχεια. Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα και με τη βοήθεια όλων πρέπει να την αλλάξουμε. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να αλλάξουμε την κατάσταση.

Δεν μπορούμε να πούμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που φταίνε. Το εύκολο είναι να πούμε τι φταίει. Το θέμα είναι να τα αλλάξουμε. Δεν έχουμε χρόνο να βλέπουμε τι δεν πάει καλά. Από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να το αλλάξουμε. Θέλουμε ένα σερί νικών για να μας βοηθήσει ψυχολογικά».

Πάλι, οι άλλοι φταίνε στον Φερέιρα… 

12/11/2012

Πάλι, οι άλλοι φταίνε στον Φερέιρα…
Παρά την νέα απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ο Φερέιρα προτίμησε να ψάξει και πάλι δικαιολογίες και να υποστηρίξει διάφορα παρά να πει αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος.

Το «τριφύλλι» σέρνεται, αλλά ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να προσπαθεί και για την ισοπαλία του έφταιξαν οι απουσίες, η κόπωση και οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε. Δουλέψαμε πολύ, αλλά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έκανε καλό παιχνίδι και καραδοκούσε ανά πάσα στιγμή να μας κάνει τη ζημιά. Πιέσαμε, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού διεξήχθη μπροστά από τα καρέ της Κέρκυρας αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε όμως κι άλλες δυσκολίες. Είχαμε εφτά απουσίες (σ.σ. εννιά ήταν αλλά κάποιους ξέχασε ο Φερέιρα) και υπήρχε και η κόπωση, αφού παίξαμε πάρα πολλά παιχνίδια τον τελευταίο ενάμισι μήνα.

Παίζουμε με αρκετούς νεαρούς παίκτες, αυτό είναι καλό, αλλά ρέπει να κατανοήσουμε ότι οι νέοι είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις ενός μεγάλου κλαμπ, όπως ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και εύχομαι, οι διεθνείς που θα μου φύγουν, να επιστρέψουν υγιείς».

«Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό» 

12/11/2012

«Δεν φοβηθήκαμε τον Παναθηναϊκό» 
Την αποφασιστικότητα με την οποία μπήκε η Κέρκυρα στο γήπεδο χαρακτήρισε ως βασικό λόγο που κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (0-0) ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο Έλληνας μέσος χαρακτήρισε τους «πράσινους» μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά τόνισε ότι η δική του δεν φοβήθηκε και θα μπορούσε στο τέλος να έχει πανηγυρίσει και τη νίκη.

«Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν φοβηθήκαμε, μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ πως είναι δίκαιος ο βαθμός που πήραμε», ανέφερε αρχικά ο Ηλιάδης.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και κλείσαμε τους διαδρόμους στον Παναθηναϊκό», τόνισε πως «δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, αλλά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα κι αυτό είναι θετικό για μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή».

Ερωτώμενος, δε, για τη δική του απόδοση, ο Ηλιάδης ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, έχουμε την υγεία μας κι εγώ έχω παιχνίδια που μου έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Δουλεύουν όλα τα παιδιά, έτσι κι εγώ, για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών για ομάδα που θέλει την παραμονή της, προσπαθούμε για το καλύτερο. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, θα πάμε για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο κι αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιο βαθμό θα είναι ό,τι καλύτερο».

«Μακάρι να βρίσκαμε τι φταίει» 

12/11/2012

«Μακάρι να βρίσκαμε τι φταίει»
Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και την ισοπαλία 0-0, ο Ορέστης Καρνέζης. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα προσπαθεί, αλλά δεν μπορούν να βρουν τι είναι αυτό που φταίει για την κακή εικόνα.

Ο Έλληνας πορτιέρο μετά το τέλος της αναμέτρησης χειροκροτήθηκε στην γενέτειρά του από τους φιλάθλους των Φαιάκων.

«Προσπαθούμε, έχουμε πει πολλές φορές πως μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε τι φταίει. Καθημερινά προσπαθούμε και κάνουμε ότι μπορούμε στα παιχνίδια. Θέλει υπομονή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Καρνέζη.

«Τρέχει» ο Κωνσταντόπουλος 

12/11/2012

«Τρέχει» ο Κωνσταντόπουλος 
Τι τρέχει, δηλαδή, που ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε τη Δευτέρα από τους πόνους.

Ωστόσο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος -μεταφορικά τουλάχιστον- θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις τη Δευτέρα στη μέση (μετά τον τραυματισμό που οδήγησε στην αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), σε σημείο που αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να τις αντιμετωπίσει.

Εφόσον λοιπόν εκείνες αρχίσουν να υποχωρούν μετά τη θεραπεία που θα ξεκινήσει αύριο, θα δοκιμάσει να γυμναστεί την Τετάρτη, όταν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις η ομάδα μετά το αυριανό ρεπό. Και από το αν θα το καταφέρει (με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του) θα εξαρτηθεί και το αν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της «Ένωσης» στο κυριακάτικο ματς.

Φιλική τριάρα 

13/11/2012

Φιλική τριάρα
Δε λυπήθηκε τον συμπολίτη Εργοτέλη ο ΟΦΗ, έστω και σε φιλικό ματς. Οι "ασπρόμαυροι" του Ηρακλείου επικράτησαν με 3-0 των «κιτρινόμαυρων» της κρητικής πρωτεύουσας στο Βαρδινογιάννειο σε δύο ημίχρονα των 35’, με τους δυο τεχνικούς να χρησιμοποιούν παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα ματς του περασμένου σαββατοκύριακου σε SuperLeague και Footbaleague αντίστοιχα.

Για τον ΟΦΗ, σκόραρε ο Ζορμπάς με πέναλτι στο 19’, ο Χατζηκοσμάς με ένα υπέροχο γκολ έκανε το 2-0 στο 59’ και στο 64’ ο Ροβίθης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Καπουράνη στο 48’.


ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βαλεριάνος, Μονιάκης, Σαρ, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς (55’ Μπάμπης), Καπουράνης (50’ Κολιακουδάκης), Νύκταρης, Ροβίθης

Εργοτέλης: Καβουσάκης (36’ Δερμιτζάκης) Πρωτογεράκης, Ρέντζας, Δασκαλάκης (45’ Παντελάκης), Κανδυλάκης, Άλμπι (45’ Γκέκας), Πλουσής, Χρυσοφάκης, Μπουρσέλης (41’ Σάλιακας), Λεονάρντο (41’ Γενιτσαρίδης), Δωματάς (50’ Βογιατζής)


Όσοι δεν έπαιξαν στο φιλικό, έκαναν αποθεραπεία την ίδια μέρα, πλην των Σίσιτς, Βιτώρου και Ζαχαράκη, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί το πρωί σε δύο γκρουπ και το απόγευμα στις 16:00, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 15:30.

Η μέρα της αποκατάστασης… 

13/11/2012

Η μέρα της αποκατάστασης… 
Η ήττα από τον Πανθρακικό την Κυριακή άφησε πίσω βαθμολογικά τον Αστέρα Τρίπολης, όμως η κατάκτηση της πρώτης πεντάδας της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας εξακολουθεί και βρίσκεται μέσα στους στόχους των Αρκάδων και πολλά μπορεί να κριθούν στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για την Τρίτη, ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη. 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου