ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ
 
17/11/2012
Διαβάστε την τοποθέτηση του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα.
 
Χθες είχατε πει στους παίκτες σας ότι αν δεν είναι σοβαροί με την Κέρκυρα, δεν θα έπαιζαν με την Σάλκε. Είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα τους;
Σήμερα δεν ήταν ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η στάση των ποδοσφαιριστών ήταν ακριβώς αυτή που είχαμε ζητήσει. Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε εντελώς αμυντικά, δεν βγήκε καθόλου από τα τελευταία τριάντα μέτρα της περιοχής του, ήταν πολύ κλειστή η άμυνά τους και δεν μας επέτρεψε να βρούμε τους διαδρόμους. Αυτό συνέβη και στο 1-0, και στο 2-0. Εμείς επικεντρωθήκαμε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια αντεπίθεση.

Θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Ντιακιτέ και τον Ζαραδούκα, με τον τελευταίο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα".
Ο Ντιακιτέ ήταν η δεύτερη φορά που έπαιξε με την ομάδα, η πρώτη του ήταν με την Άρσνεαλ και σήμερα ήταν σαφώς καλύτερος. Έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις, έχει δουλέψει στις φάσεις στρατηγικής και ήταν σαφώς πιο έτοιμος. Ο Ζαραδούκας από την πλευρά του είναι ένας παίκτης που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό τον έκανε να χάσει την προετοιμασία κα ινα μπει με την ομάδα πολύ αργότερα. Για αυτό τον λόγο έμενε έξω. Είναι δύσκολο να τους έχουμε όλους τους παίκτες στην ενδεκάδα όσο κι αν το θέλαμε. Περίμενε την ευκαιρία του και σήμερα πίστευα ότι ήταν έτοιμος να κάνει αυτό που του ζητήθηκε.

Βλέπουμε τον Μήτρογλου να έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια. Ενόψει του αγώνα με την Σάλκε, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ένας προπονητής θα βάλει τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή και η αλήθεια είναι ότι ο Μήτρογλου είναι αυτός που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει. Έχετε κατασταλάξει στο τι θα κάνετε για την κορυφή της επίθεσης στην Γερμανία;
Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να έχει δύο πολύ καλόυς επιθετικούς που μπορεί να βασίζεται. Εχω αποφασίσει ποιος θα παίξει την Τετάρτη. Ο Ραφίκ έχει κάνει καλές στιγμές σε διάφορα ματς, το ίδιο και ο Μήτρογλου και ειδικά από τον Κώστα έχουμε δει τελευταία πολλές καλές στιγμές. Βασιζόμαστε και στους δύο, αλλά και στον Μάρκο που είναι καλοί επιθετικοί και εξαιρετικοί στα τελειώματα των φάσεων. Είναι σημαντικοί για την επιθετική μας φιλοσοφία. Δεν θέλω να σας πω αν θα παίξει ο Κώστας. Πάντα οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που μαθαίνουν την ενδεκάδα.

Η δοκιμή του Χολέβας στα χαφ έχει σχέση με το τι σκέφτεται να κάνει στην Γερμανία;
Όχι, δεν έχει να κάνει με το ματς της Τετάρτης. Απλώς είχε να κάνει με το γεγονός ότι έλειπαν πολλοί παίκτες από αυτή τη θέση. Δεν ήθελα να βάλω τον Μασάντο επειδή ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Πίστευα ότι θα ήταν μία εναλλακτική λύση ο Χολέβας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου