ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Όποια ομάδα θέλει τον Σαβιόλα, να μας κάνει πρόταση!"

Όποια ομάδα θέλει τον Σαβιόλα, να μας κάνει πρόταση!"

 22/07/2014

Όποια ομάδα θέλει τον Σαβιόλα, να μας κάνει πρόταση!
Τέλος στη φημολογία που δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με τον Χαβιέρ Σαβιόλα και το μέλλον του στο Λιμάνι, έβαλαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!
Διότι από το πουθενά πήγε να προκύψει θέμα σχετικά με τον Αργεντινό επιθετικό και το μέλλον του στον Θρύλο. Δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν ότι ο Χαβιέρ έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" για να λύσει το συμβόλαιό του.

Και όχι μόνο αυτό… Φιλοξενούσαν δηλώσεις του Κριστιάν Οτέρο, τον οποίο παρουσίασαν ως μάνατζέρ του, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί να αποδεσμεύσει τον Σαβιόλα.
Οι άνθρωποι του Θρύλου έβαλαν τα πράγματα, άμεσα, στη θέση τους! Κι αυτό που έλεγαν χαρακτηριστικά είναι πως: "Ο Σαβιόλα δεν έχει κανέναν Οτέρο για μάνατζερ. Όπου ομάδα τον θέλει, να έρθει να μας κάνει πρόταση…"
Κάτι που δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτά που γράφτηκαν στον αγγλικό Τύπο και προέρχονται από τις δηλώσεις κάποιου.. Κριστιάν Οτέρο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
Ο Σαβιόλα είναι παίκτης του Ολυμπιακού κι αν μια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, καλό θα ήταν να καταθέσει πρόταση στον Θρύλο. Διαφορετικά δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Αργεντινός, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου