ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αναχώρησε για το Θρυλικό Ταξίδι ,οι δηλωσεις κατα την αναχωρηση (videos)

Αναχώρησε για το Θρυλικό Ταξίδι ,οι δηλωσεις κατα την αναχωρηση (videos)

21/07/2014

Η ομάδα μας αναχώρησε σήμερα για το Θρυλικό Ταξίδι σε ΗΠΑ και Καναδά!



Το Θρυλικό ταξίδι της ξεκίνησε τη Δευτέρα 21/07 η ομάδα μας! Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει σε ένα από τα πιο φημισμένα τουρνουά ποδοσφαίρου, το International Champions Cup, αναχώρησε το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» έτοιμη για σπουδαίες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.


Παίκτες και προπονητικό τιμ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στο αεροδρόμιο κι ανυπόμονοι για τις σπουδαίες αναμετρήσεις που τους περιμένουν! Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε και ο κ. Μίτσελ, οι αναμετρήσεις με αντιπάλους όπως οι Liverpool (Λίβερπουλ), Milan (Μίλαν) και Manchester City (Μάντσεστερ Σίτι) είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας. «Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής μας και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις νέες, σημαντικές προσθήκες που περιμένει:

«Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική».

Όσον αφορά την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη και την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ, σχολίασε:
 «Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Τέλος, επανέλαβε τη σημασία της συμμετοχής του Θρύλου σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, απέναντι σε μεγάλες ομάδες ενόψει της νέας σεζόν: «Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Liverpool (Λίβερπουλ), η Valencia (Βαλένθια) κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε και δεν έχει τόσο σημασία να παίρνουμε τώρα θετικά αποτελέσματα, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Μίτσελ


Ανυπόμονος εμφανίστηκε και ο Μπάλαζ Μέγιερι«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να προετοιμαστεί με ένα τέτοιο τουρνουά για το πρωτάθλημα και το Champions League. Παίζουμε απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς».
Σχετικά με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε, σχολίασε: «Πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Ήταν δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Κύριο μέλημά μας ήταν η φυσική κατάσταση και τώρα πρέπει να παίξουμε παιχνίδια, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, καθώς αποκτήσαμε νέους παίκτες κι ανυπομονώ γι' αυτό».
Για το αν αυτοί οι σημαντικοί αγώνες είναι η καλύτερη «πρόβα» ενόψει Champions League, τόνισε: «Είναι καλό να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες αυτού του επιπέδου υπό αυτές τις συνθήκες, σε καλά γήπεδα και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστούμε για το Champions League».

Δείτε τις δηλώσεις του Μέγιερι


Για το αν το τουρνουά αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να προετοιμαστεί ιδανικά για το Champions League, μίλησε και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ«Εμείς συνεχίζουμε βλέποντάς το ως ένα ακόμα στάδιο της προετοιμασίας μας για το Champions League και το πρωτάθλημα. Προφανώς θέλουμε να υπερασπιστούμε τη φανέλα της ομάδας και να δείξουμε ότι ο σύλλογός μας είναι άξιος σεβασμού, να αφήσουμε καλές εντυπώσεις με τη συμμετοχή μας. Φυσικά είναι και μία ευκαιρία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Για το αν η ομάδα θα εμφανιστεί βελτιωμένη φέτος μετά και τις νέες προσθήκες, o «Τσόρι» τόνισε: «Είναι λογικό όταν μία ομάδα έχει αρκετές αλλαγές να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο. Πρέπει να γνωριστούμε, γι’ αυτό είναι πολύ καλό ότι κάνουμε αυτά τα δύο ταξίδια τώρα, το ένα ήδη στην Αυστρία και στην Αμερική τώρα. Αυτός ο χρόνος θα μας βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα. Όπως λέω πάντα, ο συνδυασμός εμπειρίας και νιάτων είναι πάντα πολύ καλός».
Τέλος, για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στην Αυστρία, σχολίασε γελώντας: «Είναι αποτέλεσμα της στιγμής, ήταν μία όμορφη στιγμή για εμένα. Ήταν στην προπόνηση, αλλά μακάρι να μπορέσω φέτος να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ από πέρυσι. Δουλεύω πάντα γιατί θέλω να εμφανίζομαι όσο πιο βελτιωμένος μπορώ».

Δείτε τις δηλώσεις Ντομίνγκεζ

Το Θρυλικό Ταξιδι θα ξεκινήσει από τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα από την πόλη του Τορόντο όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ιταλική Milan (Μίλαν) στο BMO Field την Πέμπτη 24/07 στις 20:00 (25/07 03:00 ώρα Ελλάδος).

Επόμενος σταθμός για τον Ολυμπιακό μας το Σικάγο για την αναμέτρηση απέναντι στην Liverpool (Λίβερπουλ) στο Soldier Field την Κυριακή 27/07 στις 17:00 (28/07 01:00 ώρα Ελλάδος).

Ωστοσο να θυμίσουμε ότι μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τους δευτεραθλητές Αγγλίας ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο! Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF να εμβολιάσει παιδιά που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.
Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ.

Τέλος στις 02/08 στις 14:00 (22:00 ώρα Ελλάδος) η ομάδα μας θα κάνει την τελευταία της στάση στην Μινεάπολη όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας Manchester City (Μάντσεστερ Σίτι) στο TCF Bank Stadium.

Για να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού μας στο πλαίσιο του International Champions Cup πατήστε ΕΔΩ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου