ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Φουστέρ: «Κάναμε μια καλή αρχή»

Φουστέρ: «Κάναμε μια καλή αρχή»

26/07/2014
 
 Ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και από τη νίκη με σκορ 3-0 δηλώνει ο Νταβίδ Φουστέρ που τόνισε πως οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Φουστέρ: «Κάναμε μια καλή αρχή»
Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί αμερικανικού εδάφους αφού επικράτησε με σκορ 3-0 κι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, ο Νταβίδ Φουστέρ, μιλώντας στην κάμερα της Nova δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Ήταν μια πολύ καλή αρχή. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να νικήσουμε τη Μίλαν. Η προσαρμογή μας είναι γρήγορη. Πιστεύουμε ότι οι νέοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν πολλά. Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες» δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ο οποίος ρωτήθηκε και για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στη Λίβερπουλ:

«Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Παίξαμε και πέρυσι κόντρα στην Λίβερπουλ. Εκτός απ' ότι μας βοηθάνε στην προετοιμασία αυτά τα ματς, πάντα μας ενδιαφέρει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου