ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο μικρός Γρηγόρης έζησε το όνειρό του (pics+video)

Ο μικρός Γρηγόρης έζησε το όνειρό του (pics+video)

Ο μικρός, Γρηγόρης Σταύρου, είναι ένα παιδί με αυτισμό που ζει στο Τορόντο, λατρεύει τον Ολυμπιακό και είδε από κοντά τα ινδάλματά του. Αυτόγραφα και αποθέωση στο ξενοδοχείο (Φωτογραφίες).
Ο μικρός Γρηγόρης Σταύρου είναι ένα παιδί που λατρεύει όσο τίποτα άλλο τον Ολυμπιακό. Πάσχει από αυτισμό, ζει με την οικογένειά του στο Τορόντο, όμως η σχέση αγάπης με τον Σύνδεσμο είναι μοναδική.

Για τον ίδιο, το ταξίδι της ομάδας στην καναδική πόλη για τον αγώνα με τη Μίλαν αποτελούσε όνειρο ζωής. Θα έβλεπε από κοντά τους παίκτες, το προπονητικό τιμ φυσικά το περίμενε πως και πως.

Οι Πειραιώτες δεν θα μπορούσαν να μην του εξασφαλίσουν την παρουσία του στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους "ροσονέρι" και όχι μόνο αυτό.


Ο μικρός Γρηγόρης μαζί με την οικογένειά του βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο που θα έκαναν προπόνηση οι παίκτες, ώστε να φωτογραφηθεί μαζί τους, να τους ασπαστεί και να πάρει πολλά δώρα.

Μοναδικές στιγμές για όλους, καθώς αυτό το παιδί αποτελεί φάρο ζωής. Οι παίκτες τον έκαναν να νιώσει ένα με την ομάδα και φυσικά ο ίδιος ζούσε το όνειρό του. Τέτοιες στιγμές είναι πάνω από νίκες, διακρίσεις, τίτλους. Ανθρώπινες στιγμές...

"Η δύναμη της αγάπης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Ολυμπιακός έδειξε σήμερα τι σημαίνει αυτή η αγάπη. Μας έδωσε μία τεράστια χαρά και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό! Για εμάς όλους και προπάντων για τον Γρηγόρη μας, ήταν όνειρο το να δει από κοντά τον Θρύλο! Και σήμερα αυτό έγινε πραγματικότητα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να μεγαλώνει διαρκώς και να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια μπροστά του με άλματα, όπως κάνουμε και εμείς καθημερινά", είπε στην κάμερα του Olympiacos TV ο πατέρας του Γρηγόρη.







"Ερυθρόλευκος" κόσμος περίμενε την αποστολή

Από εκεί και πέρα, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που θα έμενε η αποστολή των Πειραιωτών και θέλησαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, να τους εκφράσουν την αγάπη τους και την στήριξή τους, να πάρουν αυτόγραφα και να τους κάνουν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Για τους Έλληνες ομογενείς είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν από κοντά τις αγαπημένες τους ομάδες και πάντα είναι πολύ "ζεστοί" στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων τους.






Το βίντεο με τον μικρό Γρηγόρη:

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου