ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Έφτασε ο Θρύλος στη Νέα Υόρκη

Έφτασε ο Θρύλος στη Νέα Υόρκη

 22/07/2014

Έφτασε ο Θρύλος στη Νέα Υόρκη
Το ταξίδι του Ολυμπιακού με προορισμό τη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε. Η αποστολή του Θρύλου έφτασε λίγο πριν τις 02:00, τα ξημερώματα της Τρίτης στο αεροδρόμιο "JFK".
Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας από την Αθήνα, μετέβησαν αρχικά στο Μιλάνο. Εκεί περίμεναν μερικές ώρες και εν συνεχεία "πέταξαν" για την Αμερική και πιο συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη.

Ήδη έχουν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της αμερικανικής μεγαλούπολης με προορισμό την τοποθεσία που θα αποτελέσει τη "βάση" τους και η οποία βρίσκεται λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεκούραση μετά από το πολύωρο ταξίδι και πλέον από αύριο (σ.σ.: στην Αμερική ακόμα είναι Δευτέρα, βάσει της διαφοράς ώρας) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπουν στο κλίμα του International Champions Cup.
Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός θα το δώσει την προσεχή Παρασκευή τα ξημερώματα, στις 03:00, με αντίπαλο την ιταλική Μίλαν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Τορόντο.

"Η θρυλική περιοδεία μπορεί να έχει και... Μαϊάμι"


Το πολύωρο ταξίδι με προορισμό τη Νέα Υόρκη έφτασε στο τέλος. Η αποστολή του Θρύλου προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο "JFK" της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ανέβασε μια φωτογραφία από την πτήση προς Αμερική, όπου κάθεται παρέα με τον Πιέρ Ισά, τον Αθλητικό Διευθυντή των πρωταθλητών.
Κι όπως σχολίασε στο μήνυμά του: "Ταξιδεύοντας με τον Πιέρ Ισά και την υπόλοιπη ομάδα για την θρυλική περιοδεία με τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ και τον Καναδά! Στάσεις σε Τορόντο, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μινεάπολις! Και ίσως Μαϊάμι!!!"
Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός του International Champions Cup και ο μεγάλος Γάλλος παράγοντας της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας κοιτάει πάντα ψηλά, πάντα στην κορυφή!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου