ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Επιστρέφουν Μπαρτζώκας, Σταυρόπουλος

Επιστρέφουν Μπαρτζώκας, Σταυρόπουλος

20/07/2014

Επιστρέφουν Μπαρτζώκας, Σταυρόπουλος
Το ταξίδι στο Λας Βέγκας ήταν ιδιαίτερα... εποικοδομητικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Χρήστο Σταυρόπουλο, καθώς αμφότεροι είδαν αρκετούς ενδιαφέροντες παίκτες κι έκαναν ακόμα περισσότερες συζητήσεις με ατζέντηδες, αλλά και παράγοντες ομάδων του ΝΒΑ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, θα αναχωρήσουν από την πόλη της Νεβάδα και μετά από σχεδόν μια μέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα. Από την Δευτέρα θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και σε συνεργασία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους θα αποφασίσουν μέχρι που μπορούν να φθάσουν για την απόκτηση του γκαρντ, με τον οποίο το ερυθρόλευκο ρόστερ για το 2015 θα ολοκληρωθεί.
Για παράδειγμα ο Ντιόντε Κρίστμας είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες, αλλά τώρα δοκιμάσθηκε στο σάμερ-λιγκ από τους Φίνιξ Σανς με τους οποίους υπάρχει ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο. Αυτή την στιγμή, λοιπόν, το κασέ του, είναι πιο υψηλό απ' ότι θα είναι σε ένα μήνα, σε περίπτωση που οι Σανς δεν τον αποκτήσουν.
Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις, γι΄αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σταθμίσουν τα δεδομένα (οικονομικά και χρονικά κυρίως) και ακολούθως να προχωρήσουν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου