ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νέες λεπτομέρειες για Κρκιτς

Νέες λεπτομέρειες για Κρκιτς

20/07/2014
 
 Δεν αποκλείεται σήμερα να επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό η συμφωνία με τον Μπόγιαν Κρκιτς, όπως αποκάλυψαν χθες το βράδυ οι Ισπανοί. Πόσα χρήματα φέρονται να έδωσαν οι Πειραιώτες στην Μπαρτσελόνα.

Νέες λεπτομέρειες για Κρκιτς
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που αφορούν την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μπόγιαν Κρκιτς, όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Gallega».

Από πλευράς Πειραιωτών δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο, αλλά όλα δείχνουν ότι πλέον είναι πολύ κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή. Από χθες το πρωί σας είχαμε ενημερώσει ότι εκείνο που απέμενε ήταν η θετική απάντηση του Ισπανού φορ (μετά το «Ο.Κ.» της Μπαρτσελόνα), με τον οποίο φέρεται να είχε έρθει σε επαφή ο ίδιος ο Μίτσελ.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει η επίσημη «ερυθρόλευκη» επιβεβαίωση για την μεταγραφή, η οποία αφορά αγορά και όχι δανεισμό. Μάλιστα, οι Καταλανοί αναμένεται να έχουν και μία οψιόν επαναγοράς, στην περίπτωση που ο παίκτης δείξει πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, νέα δημοσιεύματα στην ιβηρική χερσόνησο υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Κρκιτς, δίνοντας ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ στους «μπλαουγκράνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός δεν υπολογιζόταν από τον Λουίς Ενρίκε, αν και ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία στην «Μπάρτσα». Την περσινή σεζόν ο διεθνής άσος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άγιαξ, όπου είχε 32 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1.903’.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου