ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

"Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να δείχνω τι μπορώ να κάνω"

"Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να δείχνω τι μπορώ να κάνω"

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει αρχηγός στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως οι συμπαίκτες του μπορούν να βασίζονται στον ίδιο.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, δήλωσε αρχικά για το αποτέλεσμα στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου και την προετοιμασία στην Αυστρία:

"Τώρα είμαστε στην διαδικασία της σκληρής δουλειάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς. Nα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και πέρυσι".



Για τις αλλαγές σε πρόσωπα: "Είναι σίγουρα πιο εύκολο να έχεις τους ίδιους παίκτες. Η ομάδα αλλάζει όμως. Ήρθαν νέα άτομα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε την ομάδα μας πιο δυνατή για τη νέα χρονιά".

Για το τι νιώθει στον 2ο του χρόνο στην ομάδα: "Είναι λογικό να είναι πιο απλό και πιο εύκολο για σένα. Είναι αλλιώς όταν έρχεσαι για ακόμα μία χρονιά. Τα ξέρεις όλα. Πως λειτουργεί ο σύλλογος, ποιες οι απαιτήσεις, τι θέλουν από εσένα. Είναι πιο εύκολο να δουλεύεις έτσι".

Για την πιθανότητα να μπει στους αρχηγούς: "Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να δείχνω το τι μπορώ να κάνω για αυτήν την ομάδα και να προσφέρω τα πάντα. Συνέχεια θα προσφέρω ό,τι χρειάζεται. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να βασίζονται σε εμένα. Έχουμε ήδη πολύ καλούς αρχηγούς που βοηθούν πολύ την ομάδα μας".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου