ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αμερική


Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αμερική

20/07/2014
 
 Με 27 παίκτες θα ταξιδέψει στην Αμερική ο Ολυμπιακός, για μια σειρά πολύ δυνατών φιλικών αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Μίλαν. Ποιους έκοψε ο Μίτσελ.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Αμερική
Χωρίς κάποιο ηχηρό «κόψιμο» έγινε η επιλογή της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αμερική, από τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει μαζί του 27 ποδοσφαιριστές, τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, τους διεθνείς που επανέρχονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.


Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Λυκογιάννης και οι νεαροί παίκτες που είχαν ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Η 27μελής αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβ. Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης.

Αυτοί που βρέθηκαν στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Βατουσιάδης.

Εκτός έμειναν φυσικά και όσοι δεν ακολούθησαν την προετοιμασία επί αυστριακούς εδάφους.
Πρόκειται για τους Σέποβις, Πελέ, Τ. Παπάζογλου, Ντιελνά, Λεάντρο.

Ανάλογα με τις μεταγραφικές εξελίξεις μπορεί η αποστολή να μεγαλώσει, αν όχι μέχρι τη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Αμερική, εντός της ερχόμενης εβδομάδας με 1-2 ποδοσφαιριστές (βλ. Κρκιτς, Πουλίδο) να τίθενται στην διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει μέρος στο International Champions Cup, με την συμμετοχή σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Συγκεκριμένα θ' αγωνιστεί στον δεύτερο όμιλο απέναντι στη Μίλαν (24/7 - Τορόντο), τη Λίβερπουλ (27/7 - Σικάγο) και τη Μάντσεστερ Σίτι (2/8 - Μινεάπολις).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου