ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Προβάδισμα για Μπάικς, ουδέν θέμα με Σπανούλη

Προβάδισμα για Μπάικς, ουδέν θέμα με Σπανούλη

23/07/2014
 
 Ο Ντουάιτ Μπάικς είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση στα γκαρντ και οι συζητήσεις προχωρούν. Η στάση για τους τρεις διεθνείς, το σενάριο για Σπανούλη και η άφιξη του Χάντερ.

Προβάδισμα για Μπάικς, ουδέν θέμα με Σπανούλη
Ο πρώτος λόγος για τη θέση του γκαρντ στον Ολυμπιακό ανήκει στον Ντουάιτ Μπάικς. Με την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ, που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπάρχουν συζητήσεις, αν και δεν είναι απλή περίπτωση καθώς μιλά και με άλλες ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις, κυρίως παικτών που είδε στο summer league ο προπονητής της ομάδας, πριν καταλήξουν στον εκλεκτό.
Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει αν θα αποκτηθεί παίκτης για τη θέση «3» (Μπράμος;) για να πλαισιώσει Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, όπως και αν η γραμμή των ψηλών έχει «κλείσει», τη στιγμή που το πρωί της Πέμπτης φτάνει στην Αθήνα ο Οθέλο Χάντερ.

Από εκεί κι έπειτα, ασχολίαστο άφησαν στην ΚΑΕ το σενάριο πως η Γαλατάσαραϊ καλύπτει… ρήτρα στο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει καν ρήτρα και φυσικά καμία διάθεση παραχώρησης του αρχηγού της ομάδας, τον οποίο συχνά-πυκνά «ονειρεύονται» οι Τούρκοι. Ήδη μάλιστα το κατά τα άλλα έγκυρο NTV Spor έχει εξαφανίσει το σχετικό δημοσίευμα.

Τέλος, άνθρωποι εκ μέρους της ΚΑΕ πήγαν χθες στην ΕΟΚ και ζήτησαν τα ασφαλιστήρια των διεθνών Πρίντεζη, Σλούκα και Μάντζαρη. Επίσημη θέση δεν υπήρξε από τον Ολυμπιακό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη κι αν δεν καλύπτονται πλήρως στα «θέλω» τους από την ομοσπονδία, δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Εθνική. Έτσι αν κρίνουν πως τα συμβόλαια δεν καλύπτονται πλήρως, πιθανότατα να τα καλύψει μόνη της η ΚΑΕ, όπως συνέβη με τους τρεις παίκτες της Νέων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου