ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Super League :«Ναι» στον ξένο αλλά και τον…Έλληνα

Super League :«Ναι» στον ξένο αλλά και τον…Έλληνα

25/07/2014
 
 Ξένο αρχιδιαιτητή αναζητά και επίσημα –πλέον- από σήμερα η Σούπερ Λίγκα καθώς το ΔΣ της έκανε ομόφωνα αποδεκτή την σχετική πρόταση. Ανοικτό ενδεχόμενο και για Έλληνα.

«Ναι» στον ξένο αλλά και τον… Έλληνα
Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας το αποδέχθηκε ομόφωνα!

Έτσι από σήμερα οι υπεύθυνοι της Λίγκας αναζητούν έναν ξένο αρχιδιαιτητή ο οποίος θα είναι εγνωσμένης αξίας και τα οικονομικά του «θέλω» δεν θα είναι… υπέρογκα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει Έλληνας αρχιδιαιτητής!

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που οι προσπάθειες να βρεθεί ξένος αρχιδιαιτητής κοινής αποδοχής δεν αποδώσουν «καρπούς».

«Δεν θέλουμε ο ξένος αρχιδιαιτητής να είναι και τελευταίας διαλογής. Πρέπει να δούμε το βιογραφικό του, τι έχει κάνει στην καριέρα του και φυσικά τα χρήματα που θα ζητήσει», ήταν τα λόγια του Τάκη Αγραφιώτη, του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας ο οποίος συνέχισε:

«Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και εύκολο να συμφωνήσουμε σε κάποιον Έλληνα. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες στη διαιτησία, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να διώξουμε τα σύννεφα της καχυποψίας. Και με τον ξένο αυτό θέλουμε να επιτύχουμε», κατέληξε.

Υπολογίζεται ότι η αμοιβή του αρχιδιαιτητή θα είναι τουλάχιστον 200.000 ευρώ και το ζήτημα θα πρέπει να έχει λήξει μέχρι και τις 30 του μήνα όταν είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της ΕΠΟ για να στελεχώσει την νέα ΚΕΔ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση του συνεταιρισμού όπως προχωρήσει με την ΕΠΟ -στη διαδικασία επιλογής ξένου αρχιδιαιτητή. Αποφασίστηκε όμως, παράλληλα, πως αν στο μεταξύ οι ΠΑΕ της Super League αποφασίσουν ομόφωνα στην επιλογή συγκεκριμένου Έλληνα αρχιδιαιτητή (για το πρόσωπο του οποίου θα συμφωνήσουν όλες οι ΠΑΕ), τότε θα υπερισχύσει η τελευταία απόφαση.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το Αγωνιστικό και Τηλεοπτικό Πρόγραμμα 1ης και 2ης αγωνιστικής

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος νέων Κ20 2014-2015.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου