ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Kαλα...τον θρονο τι τον θελατε στην φωτο..?

Kαλα...τον θρονο τι τον θελατε στην φωτο..?

21/07/2014

Πολλα εχουν δει τα ματακια μου και ακουσει τα αυτακια μου με τους απογονους της Κουλας..του Πεστε κατω και σβηστε τα φωτα...κλπ, κλπ ,κλπ...

Τωρα διαβαζω οτι ξαναγινε ΠΑΕ η Κουλα...πως ρε παιδια? δεν χρωσταει ακομα ε?ξοφληθηκανε ολα με την βουτια ε?Μια με το αρθρο 44 μια με την βουτια εχετε γλυτωσει τις βρωμιες των Προεδρων και των διοικησεων σας και τα οποια φορτωθηκαν στον μαλακα τον Ελληνικο λαο...αυτα δεν σβηνονται και οποιος το πιστευει αυτο ειναι ασχετος...ειναι χρεη προς το δημοσιο..απλα τα γλυτωσε η Κουλα αλλα το Κρατος απο που θα τα βγαλει αυτα? ενας ειναι ο μονικος μαλακας..ο Ελληνικος λαος..και τα πληρωσαν ολοι ανεξαρτητου οπαδικης προτιμησης..δεν πειραζει..η Κουλα να γλυτωσει..

Διαβαζω εδω ενα σχολιο ενος δημοσιογραφου στο http://www.aek-live.gr/ κατα τυχη και αυτο γιατι με τραβηξε η φωτο που εβαλε με τον...θρονο..(χαχαχα...)Ρε φιλε πας καλα? ΠΟΙΟΝ ΘΡΟΝΟ? Παλι τσιρακι του βαζελα θα γινεις και θα συμετεχεις στο νεο κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου μαζι με Αλαφουζο, Σαβιδη και τωρα και ο...Τιγρης που εχει και τον ΟΠΑΠ?Ποιος σας πιανει...Για να μην πειτε και τιποτε σας προλαβαινω..θελω την Κουλα στην Super League οπως και τις αλλες μεγαλες ομαδες που επεσαν για μια Λιγκα καλη σωστη και αξιοπιστη,οπου να μπορει να φτασει στο επιπεδο των αλλων Ευρωπαικων Λιγκων με γηπεδα εγκαταστασεις κλπ, κλπ, αλλα με αυτα τα λαμογια και τους λαθρεμπορους για παραγοντες? τιποτε παραπανω δεν θα δει ο οπαδικος κοσμος απο αυτα που ειδαμε περσυ και προπερσυ...και στην χειροτερη τους μορφη...δυστυχως!!!

Δειτε τι γραφει για τον...θρονο στο σαιτ αυτο και διαβαστε και τα ευλογα ερωτηματα του www.redsagainsthemachine.gr/

 Γιατι? να εισαστε σιγουροι οτι θα τα βρουμε μπροστα μας και θα μας απασχολησουν,κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και θα κοιταξουν να μαζεψουν και αλλα τσιρακια απο την super league...ο χειμωνας θαναι μεγαλος και ενδιαφερων...δεν θα πληξουμε...Ιδου λοιπον..

1)Το σχολιο του δημοσιογραφου..

http://www.aek-live.gr/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

2)Τα ευλογα ερωτηματα του www.redsagainsthemachine.gr/

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΚΟΥΛΑ



Ήρθε η ώρα που περίμεναν όλοι οι οπαδοί της κούλας. Ήρθε η ώρα που και το τελευταίο δείγμα ανδρισμού από την πολιτεία κατέρευσε σαν τραπουλόχαρτο. Ήρθε η ώρα που και επίσημα η κουλίτσα ξανάγινε ΠΑΕ. Ήρθε η ώρα που και με τον πιο επίσημο τρόπο γράφτηκαν στο χιόνι όλα τα χρέη της κούλας. Ήρθε η ώρα που ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο και πιο βρωμερό οικονομικό σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κούλα του τίγρη των φρίσκις απέκτησε ξανά ποδοσφαιρική οντότητα, απέκτησε νέο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και τέλος απέκτησε ξανά οντότητα σαν ανώνυμη εταιρία. Όλα αυτά χωρίς να ανοίξει μύτη από ΟΛΟΥΣ τους ΄΄αντικειμενικούς΄΄ ΑΡΔάκους και μη, όλους αυτούς που σε κάθε Ολυμπιακό θέμα σηκώνουν επαναστατική παντιέρα και δίχως δεύτερη σκέψη πυροβολούν προς την ομάδα και τον πρόεδρό της.
Ας δούμε λίγο τα πράγματα πως έχουν σήμερα, πως έκλεισε αυτή η βρωμερή και ρυπαρή ιστορία των κατά τα άλλα ''καθαρών΄΄ και έξω από τα πόστα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάζουμε λοιπόν στο aek365.
Η «νέα» ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πλέον και επίσημα γεγονός! Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ενέκρινε την σύσταση της νέας εταιρείας, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την συγκεκριμένη εξέλιξη και να «ανεβάζει» τα έγγραφα της απόφασης στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το σημαντικότερο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς (επειδή είχαν ακουστεί πολλά), είναι ότι η επωνυμία της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη, δηλαδή «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», χωρίς κανέναν άλλο... προσδιορισμό. Η καταχώριση της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο επικυρώθηκε σήμερα (18 Ιουλίου), με νέο αριθμό ΓΕΜΗ 131260660000. Ως έδρα της νέας ΠΑΕ έχει δηλωθεί προσωρινά το Μαρούσι Αττικής (ΟΑΚΑ), ενώ το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο ορίζεται στις 300.000 ευρώ...
Η ανακοίνωση του ΥΠΑΝ επιβεβαιώνει την είδηση.
Η ΨΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ έχει το παρακάτω πρωτοσέλιδο, γλεντάει λες και το Πάσχα ήρθε νωρίτερα.
Κάποια ερωτήματα άνευ ουσίας φυσικά γιατί η διάσωση της παε κούλας, μαζί και η απόφαση για το επίσημο φέσωμα όποιου είχε την ατυχία να συνεργαστεί με την εν λόγω παε, ήρθε μετά από καθαρά και μόνο πολιτική κεντρική απόφαση. Για να μην κοροϊδευόμαστε και ανάμεταξύ μας, η κυβερνητική απόφαση για την διάσωση της παε κούλας δεν ήρθε για τον αυτό καθ΄ αυτό σκοπό (διάσωση παε), αλλά για να εξυπηρετήσει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά τον έτερο συγκυβερνήτη, τον τίγρη των φρίσκις. Φυσικά και τον θεωρώ συγκυβερνήτη της Ελλάδας αυτό το διάστημα, γιατί στον βωμό της εξυπηρέτησής του, σε σημείο δουλικότητας είναι αλήθεια, έχουμε ξεπουλήσει κερδοφόρους οργανισμούς (ΟΠΑΠ) χωρίς καν να διαθέτει ο τιγρούλης την απαραίτητη φορολογική ενημερότητα, ανοίγουμε πόλεμο με τον Πειραιά για να δώσουμε στον επιχειρηματία Μελισσανίδη ό,τι φιλέτο θέλει από την περιοχή και γενικότερα τα θελω του επενδυτή του 0 ευρώ γίνονται αυτόματα προσταγές προς τους συγκυβερνώντες.

1. Γιατί ο τίγρης δεν είναι στο νέο Δ.Σ. της παε κούλας? Αυτό δεν είναι απαραίτητα και παράνομο, αλλά σίγουρα είναι παράξενο πολύ, ιδιαίτερα όταν υποτίθεται ηγείται μιας προσπάθειας επανόδου στα μεγάλα σαλόνια της supeleague.

2. Τα χρέη προς το εξωτερικό (παίκτες, ομάδες, μάνατζερ, κτλ) ισχύουν ή όχι με την επανίδρυση της παε κούλας? Η απόφαση για εξαφάνιση των χρεών δηλαδή ισχύει γενικότερα για όλα τα χρέη της παλιάς παε ή ισχύει μόνο για τα χρέη εντός Ελλάδας (δημόσιο και ιδιώτες)?

3. Ο ΄΄μάγκας΄΄ επενδυτής του 0 ευρώ, πόσα λεφτά έχει βάλει από την τσέπη του μέχρι σήμερα, έστω ρε παιδί μου και σε μορφή δανειοδότησης της παε κούλας? Για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος, η νέα παε κούλα έχει μετοχικό κεφάλαιο 300.000€. Από αυτά τα 270.000€ θα καλυφθούν με μετρητά. Από αυτό το ποσό των 270.000€, πόσα θα βάλει ο Μελισσανίδης?

4. Πες καλοπροαίρετα ότι ο τίγρης των φρίσκις θα βάλει τα λεφτά που απαιτούνται παραπάνω. Έχουν συνειδητοποίησει οι οπαδοί πρόβατα της κουλίτσας ότι ο νέος μεγαλοεπενδυτής που θα ανεβάσει ξανά την κούλα στην Ά Εθνική, θα έχει πάρει την ομάδα με το αστρονομικό ποσό των 270.000€? Αλήθεια που ήταν ο ΄΄σωτήρας΄΄ Μελισσανίδης όταν η κουλίτσα ήθελε λεφτά για να σωθεί ή για να παραμείνει στην κατηγορία? Αλλά είπαμε τα χανούμια έχουν λίγο μεγαλύτερη μνήμη από τα χρυσόψαρα.

5. Με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 300.000€ είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα χρειαστεί να ξανακάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιας και τα ιδία κεφάλαια δεν μπορεί να είναι μικρότερα από τις ζημιές μιας εταιρίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η νέα εταιρία του χρόνου και μετά από την φετινή της μεταγραφική ενίσχυση και πορεία στο πρωτάθλημα της football league, δεν πρέπει να γράψει ζημιές μεγαλύτερες από το τωρινό μετοχικό της κεφάλαιο. Θα καλεστούν να κάνουν ΑΜΚ ή θα το κάνουν κι αυτοί σαν τον μπασκετικό βάζελο (ταιριάζουν και τα ποσά των μετοχικών τους κεφαλαίων) δηλαδή θα παρανομήσουν?

6. Ποιά θα είναι η χορηγία του ΟΠΑΠ φέτος για την κουλίτσα? Πέρυσι όλοι θυμόμαστε την χορηγία σκάνδαλο, σχεδόν όσο έπαιρνε και ο βάζελος, σε μια ομάδα Γ Εθνικής. Φέτος τι θα γίνει, θα συνεχιστεί το ίδιο ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ παιχνίδι? Οι εταίροι της κούλας στην κατηγορία, τι γνώμη έχουν άραγε?

7. Μετά και την τελευταία πράξη του σκανδάλου με την παε κούλα υπάρχει ένας άνθρωπος με νοημοσύνη μεγαλύτερη του ραδικιού που νη μην την θεωρεί και επίσημα ΔΕΚΟ?

Αυτά προς το παρόν και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι καλή επάνοδο στην superleague... Μην γελάτε, όσο πιο γρήγορα ανέβουν, τόσο πιο γρήγορα θα επαναληφθούν αυτά & αυτά. Κι αυτά είναι τα κοντινά, τα φρέσκα γιατί αν πάμε και παλιότερα θα δούμε πολλά άλλα. Η ομάδα της πουστιάς, της κλάψας και της λαμογιάς είναι πάντα ευπρόσδεκτη για να γραφούν νέες 6άρες και θρίαμβοι πάνω στο σαρκίο της. Κοπιάστε που λένε και οι γείτονες μας!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ 1. Με την ενδιαφέρουσα υπόθεση Τζεμπούρ θα ασχοληθούμε εκτενέστερα μόλις υπογράψει ο πάικτης στην κούλα, ΑΝ υπογράψει γιατί όποιος ζητάει λεφτά μάλλον δεν έχει καμιά τύχη για συνεργασία με τον μεγαλοεπενδυτή της Αγιάς Σοφιάς

Πηγη: http://www.redsagainsthemachine.gr/


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου