ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τι εγινε με σενα ρε Αλεφα? Συνεργαζεσαι και με τους Βουλγαρους τωρα κατα του Ολυμπιακου?

 Τι εγινε με σενα ρε Αλεφα? Συνεργαζεσαι και με τους Βουλγαρους τωρα κατα του Ολυμπιακου?

24/07/2014

Εχει καταντησει αηδια το θεμα με τον τρελακια και αχαριστο Αλεφαντο που δεν κανει τιποτε αλλο απο το gazetta μεχρι το art για κανενα 50ρικο χαρτζηλικι να το παιζει ειδημων ο πουθενας και να χαλαει το στομα του για πολλοστη φορα και αυτην την φορα σε συνεργασια με τον Βουλγαρο παρουσιαστη απο την Θεσσαλονικη...κατηγορει και παλι τον Μιτσελ οτι δεν εκανε το συστημα3-5-2 και ειδικα με την Μαντσεστερ στο Καραισκακης ενω αυτος το εκανε λεει πριν απο αυτον, την νικησαμε την Μαντσεστερ Αλεφαντε οργιοοο...ξυπνα...Θα μιλησεις εσυ στον Μιτσελ για συστηματα ρε οργιο? θαθελες νασουν τα κορδονια του Μιτσελ ρε γεροξουρα?

Δεν του αρεσει λεει το μαλλι του Μιτσελ, και οτι το παιζει ομορφαντρας...ειναι ομορφαντρας μωρη μαιμου..αμπαλλε ειδημονα ξερολα...και συνεργαζεσαι και χαλας το στομα σου μαζι με τον μπαοκτζη ...Εσυ τι μιλας ρε μπαοκι? δεν κοιτας τα χαλια σου ρε? ο μπαοκ? ποιος μπαοκ ρε? 2 κουπες και αυτες με το ζορι εχετε πουθεναδες...και για ποιον μιλατε για τον Ολυμπιακο? μιληστε ρε ασπρομαυρα κοτοπουλα για τον Χατζημουσια προεδρο σας που σας δουλευει..κοροιδα και αφηστε τον Ολυμπιακο...ετσι κιαλλιως θα σας περιποιηθουμε και φετος ειδικα...πολυ καλυτερα απο περσυ νουμερα...

Διαβαστε και δειτε στο βιντεο τι λεει ο ενας καραγκιοζης στον αλλο...και εσεις στο καναλι σας το εχετε παραγ@@@@σει το θεμα..αντε μπραβο, και καποιοι απο εσας εκει μεσα το παιζετε και Ολυμπιακοι...αρχ@@@ Ολυμπιακοι εισαστε...αμα ηταν ετσι οι Ολυμπιακοι..

Οποιος θελει να δει ποιος ειναι το οργιο των ηπεδων ας δει εδ...μου εβγαλες και βιβλιο νουμερο..

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=29516 

Αλέφαντος για Μίτσελ

Αλέφαντος για Μίτσελ
Χαλασε παλι το στομα του για τον προπονητή του Ολυμπιακού.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου