ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Με την Εθνική οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Με την Εθνική οι διεθνείς του Ολυμπιακού

22/07/2014
 
 Στην αποστολή της Εθνικής μπάσκετ για την προετοιμασία στο Καρπενήσι θα ενσωματωθούν από την πρώτη μέρα οι διεθνείς του Ολυμπιακού, έπειτα από κίνηση καλής θελήσεως από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Με την Εθνική οι διεθνείς του Ολυμπιακού
Σημαντικό βήμα για την παρουσία των τριών διεθνών του Ολυμπιακού στην αποστολή της Εθνικής μπάσκετ έγινε την Δευτέρα. Έπειτα από την πρώτη επαφή των εκπροσώπων των «ερυθρόλευκων» και της ΕΟΚ, οι Πειραιώτες εις ένδειξη καλής θελήσεως άναψαν το «πράσινο φως» για την ενσωμάτωση των Πρίντεζη, Σλούκα και Μάντζαρη στο Καρπενήσι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εξέλιξη αυτή δεν είναι οριστική, αφού το θέμα με τα ασφαλιστήρια των παικτών δεν έχει λυθεί ακόμη. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές με την ελπίδα να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και οι διεθνείς του Ολυμπιακού να παραμείνουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το Mundobasket της Ισπανίας.

Πάντως το σημαντικό είναι, ότι θα βρίσκονται από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία, αφού την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου