ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η αφιξη του Θρυλου στο Σικάγο και η θερμή υποδοχή (pics)

Η αφιξη του Θρυλου στο Σικάγο και η θερμή υποδοχή (pics)

26/07/2014

 


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το θρυλικό ταξίδι του πέρα από τον Ατλαντικό και την Παρασκευή έφτασε στο Σικάγο, όπου τον υποδέχθηκε η τοπική Σχολή!


Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, στην πρεμιέρα του εφετινού ICC, ανήκει στο παρελθόν. Όπως στο παρελθόν ανήκει και η παρουσία της ομάδας μας στο Τορόντο του Καναδά. Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πίσω τους την πρώτη αγωνιστική και ταξίδεψαν με αεροπλάνο για το Σικάγο, όπου θα λάβει χώρα το δεύτερο κομμάτι αυτού του υπέροχου, θρυλικού ταξιδιού!



Προσεχής αντίπαλος είναι η Λίβερπουλ και ο ενθουσιασμός ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο! Η αποστολή του Θρύλου αφίχθη στο αεροδρόμιο του Σικάγο περίπου στις 13:00 τοπική ώρα και έτυχε, μάλιστα, θερμής υποδοχής! Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σικάγο ήταν εκεί και με το που βγήκε από το αεροδρόμιο το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αντίκρισε… παντού «ερυθρόλευκα»!
 







Μικρά παιδιά, κάθε ηλικίας, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ντυμένους επίσης με «ερυθρόλευκα», άρχισαν να τραγουδούν για τον Ολυμπιακό! Κρατούσαν πολλά πλακάτ, όλα αυτοσχέδια, τα οποία έγραφαν επάνω «GO Olympiacos» και «Olympiacos Welcome to Chicago»!
Οι πόρτες του πούλμαν άνοιξαν και οι παίκτες με τον κ. Μίτσελ κατέβηκαν για να βρεθούν μαζί με τα παιδιά και να τους δώσουν, έτσι, τεράστια χαρά! Υπέγραψαν πάρα πολλά αυτόγραφα, μπλούζες, μπάλες, κασκόλ, αφίσες και έβγαλαν πολλές, πολλές φωτογραφίες!




Η υποδοχή ήταν υπέροχη και παρά την κούραση, από το παιχνίδι και το ταξίδι, οι παίκτες ευχαριστήθηκαν το να βρίσκονται περικυκλωμένοι από παιδικά μάτια τα οποία τους κοιτούσαν με λατρεία!



Το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα 10:30) η Σχολή του Σικάγο έχει προγραμματισμένη μία εκδήλωση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το παρών!



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου