ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Κουντούρη-Βεντίκου

Συνάντηση Κουντούρη-Βεντίκου

Ο κ. Βεντίκος παρέδωσε την κούπα του Πρωταθλήματος στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και συζήτησε μαζί του φλέγοντα θέματα για τον Στίβο.
Την κούπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών την οποία κατέκτησε η ομάδα του Ολυμπιακού την Κυριακή 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ παρέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κουντούρη ο έφορος και Αρχιπροπονητής του Τμήματος κ. Βεντίκος.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το Τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού εξήγησε στον κ. Κουντούρη, τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας, τις δυσκολίες που είχε η κατάκτηση αυτού του Πρωτάθληματος αφού από τον Ολυμπιακό απουσίαζαν, λόγω τραυματισμών, πολλοί σπουδαίοι αθλητές.


Ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη από την πλευρά συνεχάρη τον κ. Βεντίκο αλλά και όλους τους αθλητές  και τους συνεργάτες του οι οποίοι παρά τις απουσίες ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έδωσαν το 9ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη χώρου για το Τμήμα Στίβου με τον. κ Βεντίκο να αναλύει αυτό το διαχρονικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Πειραιά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συνεργάτης του κ. Βεντίκου, Νίκος Ψαρομιχελάκης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου