ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Σκέψεις για Τζόε Κάμπελ από την Μίλαν

Σκέψεις για Τζόε Κάμπελ από την Μίλαν

25/07/2014
 
 Πολύ σοβαρά εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Τζόε Κάμπελ στην Μίλαν όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα. Πώς εμπλέκεται ο Μπαλοτέλι σε ένα ενδεχόμενο deal...

Σκέψεις για Τζόε Κάμπελ από την Μίλαν
Η Μίλαν αναζητά έναν παίκτη για το άκρο της επίθεσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζόε Κάμπελ!

Όπως αναφέρει η Tuttosport οι «ροσονέρι» εξέταζαν αρκετές περιπτώσεις παικτών, αλλά κάθε μια από αυτές παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Έτσι έχοντας στρέψει τα βλέμματα επάνω του από το Μουντιάλ με τις εμφανίσεις του με την Κόστα Ρίκα ο Τζόε Κάμπελ έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των υπευθύνων της ιταλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα η περίπτωση του Κάμπελ είναι περισσότερο εύκολη συγκριτικά με κάθε άλλη και το κόστος της απόκτησής του από την Άρσεναλ αναμένεται να είναι σαφώς μικρότερο.

Οι υπεύθυνοι της Μίλαν παρακολουθούν αρκετά προσεκτικά την περίπτωση του πρώην άσου του Ολυμπιακού έχοντας διαπιστώσει τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο, τόσο αγωνιζόμενος ως δεξί ακραίος χαφ, όσο και ως επιθετικός.

Μάλιστα εκτιμούν ότι με ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ θα είναι αρκετό για να πειστεί ο Βενγκέρ να δώσει την συγκατάθεσή του. Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και ο Μπαλοτέλι σε ένα γενικότερο deal, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά στην Μίλαν ότι ο τεχνικός της Άρσεναλ ήθελε και θέλει τον Ιταλό επιθετικό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου