ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Λαφαγέτ: «Δεν απορρίπτεις τον Ολυμπιακό»(video)

Λαφαγέτ: «Δεν απορρίπτεις τον Ολυμπιακό»(video)

22/07/2014
 Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Όλιβερ Λαφαγέτ. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι δε λες όχι σε μια τέτοια ομάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σ’ αυτή.

Λαφαγέτ: «Δεν απορρίπτεις τον Ολυμπιακό»
Το τελευταίο σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ήρθε να ολοκληρώσει ο Όλιβερ Λαφαγέτ. Αφότου συμφώνησε για δυο χρόνια με τους «ερυθρόλευκους», ο Αμερικανός έφτασε, για λογαριασμό τους, τη Δευτέρα στην Αθήνα.


Ο 30χρονος γκαρντ θα γνωρίσει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και κατόπιν θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν θα μείνει για πολύ ωστόσο στη χώρα μας, καθώς το βράδυ της Τρίτης θ’ αναχωρήσει για το Ζάγκρεμπ, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Κροατίας για το Μουντομπάσκετ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λαφαγέτ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στην πρόκληση.

«Ήταν η πιο εύκολη απόφαση μόλις με κάλεσε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορείς ν' απορρίψεις μια τέτοια προοπτική. Πρόκειται για ένα κλαμπ με υψηλούς στόχους και μου αρέσει θα κυνηγάει τίτλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε υψηλές επιδιώξεις και μια ομάδα που έχει τον Σπανούλη είναι πάντα ανταγωνιστική» σημείωσε και αφού τόνισε ότι «χαίρομαι που τώρα θα τον έχω συμπαίκτη», κατέληξε:

«Αυτό που έχει κάνει εντύπωση με τον Ολυμπιακό είναι η χημεία του. Ότι όλα λειτουργούν μέσα από τη λογική της ομάδας. Είναι θετικό που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας γιατί όταν ερχόμουν εδώ δεν μπορούσα ούτε το σύστημα να φωνάξω».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου