ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Έχει πρόταση από Ολυμπιακό ο Μπάικς»

«Έχει πρόταση από Ολυμπιακό ο Μπάικς»

20/07/2014
 
 Ανατροπή σκηνικού με τον Ντουάιτ Μπάικς! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ όχι μόνο έχει παραιτηθεί από την απόκτησή του, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να έχει μιλήσει και να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό!

«Έχει πρόταση από Ολυμπιακό ο Μπάικς»
Πριν λίγες ώρες, οι Ισραηλινοί παρουσίαζαν τον Ντουάιτ Μπάικς ως τον επόμενο στόχο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την περιφέρειά της. Ωστόσο, ο συμπατριώτης τους δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος βρίσκεται στο Λας Βέγκας και παρακολουθεί το Summer League του NBA, αποκάλυψε πως Αμερικανός γκαρντ έχει μιλήσει και έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο μάνατζέρ του!


Η «ομάδα του λαού» έχει πάψει να ασχολείται με την περίπτωσή του, ενώ στο «παιχνίδι» -καταθέτοντας πρόταση- έχει μπει και η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας, Βαλένθια.

Ο Μπάικς συμμετείχε στο Summer League με τους Ράπτορς, ωστόσο η ομάδα του Τορόντο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της, ενώ και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο σύλλογο της Ευρώπης, αφού δεν θα είχε εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA.

Από ‘κει και πέρα, τις τελευταίες μέρες ήταν στο Λας Βέγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος παρακολούθησε μεταξύ άλλων και τις προσπάθειες του Μπάικς με τη φανέλα των Ράπτορς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ντέιβιντ Πικ, ο κόουτς των Πειραιωτών φέρεται όχι μόνο να κατέληξε στον Αμερικανό γκαρντ, αλλά και να του έχει κάνει και πρόταση συνεργασίας…

Ο Μπάικς αγωνίστηκε μόλις σε τρεις αγώνες στο Summer League, όπου είχε κατά μέσο όρο 19,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ, σε 29,9’’ λεπτά συμμετοχής.


«Άκουσα πως ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Ντουάιτ Μπάικς κατά τη διάρκεια του Summer League του NBA», ανέφερε το πρώτο «τιτίβισμα» του Ντέιβιντ Πικ. 


«Ο Ντουάιτ Μπάικς που σύντομα θα μείνει ελεύθερος έχει προτάσεις τις ευρωπαϊκές ομάδες, Ολυμπιακό και Βαλένθια, όπως επιβεβαιώνει και ο μάνατζέρ του», κατέληξε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου