ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Εποχή Ρανιέρι στην Εθνική ,καλοριζικος και το νου σου στα...λαμογια (video)

Εποχή Ρανιέρι στην Εθνική ,καλοριζικος και το νου σου στα...λαμογια (video)

25/07/2014


 Καλοριζικος Κλαουντιο Ρανιερι και σιδεροκεφαλος που λεμε εδω στην Ελλαδα...και μια συμβουλη απο τον ALEX WEB RADIO/TV...Εχε το νου σου στα πρασινα λαμογια και τα τσιρακια τους , τον Κατσουρανη που ευχομαι να ειναι ο πρωτος που θα παρει τον πουλο απο την Εθνικη ομαδα,και προσοχη στα λαμογια που αμα δεν τους κανεις τα χατηρια θα κοιταξουν να σου σκαψουν τον λακο...αν τα καταφερεις ολα αυτα σιγουρα θα πετυχεις.
Παμε και στην ειδηση λοιπον...
 Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και επίσημα ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 2+2 χρόνια. Ο Ιταλός τόνισε ότι δεν έχει στο μυαλό να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα.

Εποχή Ρανιέρι στην Εθνική
Ελάχιστες αλλαγές σκέφτεται να κάνει στην Εθνική ομάδα στη μετά Σάντος εποχή ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως δήλωσε κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως του άρεσε το πνεύμα που είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο πρώην τεχνικός της Μονακό υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ελληνική Ομοσπονδία, ενώ υπάρχει οψίον ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Εκτιμάται πως εφόσον προκριθεί η Ελλάδα στο EURO της Γαλλίας και έχει παρουσιάσει καλή εικόνα σε αυτή την περίοδο, θα αποτελέσει καθαρά τυπικό θέμα η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Το 2+2 είναι κάτι που είχε ρίξει στο... τραπέζι ο Ρανιέρι από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με την ΕΠΟ. Θα αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως και θα πάρει μπόνους άλλες 800.000 ευρώ σε περίπτωση που ολοκληρώσει αήττητη η Εθνική ομάδα τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ θα χάσει το πριμ, αν η Εθνική τερματίσει πρώτη, αλλά έχει χάσει σε κάποιο ματς.

«Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά όταν συνάντησα τον πρόεδρο απέκτησα καλό συναίσθημα και επειδή ήξερα καλά την ελληνική ομάδα απάντησα θετικά. Σκέφτηκα πως θα είναι καλή λύση να συνεχίσω στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά ο 62χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Την είδα την ομάδα στο Μουντιάλ. Έκανε καλή πορεία στο Μουντιάλ και μου άρεσε το πνεύμα που είχε στη διοργάνωση και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό, τη σκληρή δουλειά. Θα κοιτάξουμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

inner

Για την Εθνική της δικής του εποχής: «Δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στον κορμό, αλλά αυτά θα τα δούμε καλύτερα στη συνέχεια, όταν και θα αξιολογηθούν όλοι οι παίκτες».

Ερωτηθείς αν θα διατηρηθούν στην Εθνική οι συνεργάτες που είχε ο Φερνάντο Σάντος: «Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια τέτοια κουβέντα και εγώ έχω φέρει τους δικούς μου συνεργάτες».

Στη συνέχεια έκανε μια σύντομη δήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής: «Ένας προπονητής του επιπέδου του κυρίου Ρανιέρι αναλαμβάνει την τύχη της Εθνικής. Είναι μια ευκαιρία για την Εθνική να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που δέχθηκε την πρότασή μας».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου