ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Δερμιτζάκης

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Δερμιτζάκης

Νέα ενίσχυση στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, που υπέγραψε τον 16άχρονο μέσο Ανδρέα Δερμιτζάκη, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Κ17.
*Στη φωτογραφία ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, η μητέρα του, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε., Γιώργος Παύλου.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 16άχρονο Ανδρέα Δερμιτζάκη από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Η ομάδα της Μαγνησίας, μάλιστα, ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τη μεταγραφή!


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου:


"Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ανδρέα Δερμιτζάκη στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στο μοναδικό αθλητή της ομάδας μας που έχει φορέσει το εθνόσημο κατά την παρουσία του στον Πύρασο, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας του πορείας και καλή σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό.

Στην παραπάνω φωτογραφία, ο Ανδρέας Δερμιτζάκης με τη μητέρα του και τον διευθύνοντα σύμβουλο των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κο. Γεώργιο Παύλου".

Ο γεννημένος το 1998, Ανδρέας Δερμιτζάκης, θα ενταχθεί το επόμενο διάστημα, με την έναρξη της προετοιμασίας, στην ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ και είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Παίδων Κ16, συμμετέχοντας στο αναπτυξιακό τουρνουά της ΟΥΕΦΑ στην Μολδαβία.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου