ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επισήμως δεν έχει αναβληθεί ο τελικός!

Επισήμως δεν έχει αναβληθεί ο τελικός!

2 Μαρτίου, 2011

ΤΕΛΙΚΟΣΗ σύσκεψη μεταξύ των αρμόδιων φορέων του τελικού κυπέλλου Ελλάδος οδηγήθηκε σε… αδιέξοδο, ωστόσο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υποστηρίζουν πως επισήμως δεν έχει αναβληθεί τίποτα!ΕΟΚ, Αστυνομία και Πολιτεία δεν κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή» τομή στο θέμα της διεξαγωγής του τελικού κι αυτός αναβλήθηκε. Ή… σχεδόν αναβλήθηκε, αφού ακόμα επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Τόσο από την ΕΟΚ με κάποια ανακοίνωσή της, όσο κι από την ίδια προς τις ομάδες με έγγραφο, κάτι το οποίο υπενθύμισε στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού εν όψει Ζαλγκίρις Κάουνας ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Από την πλευρά της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να αναβάλει τον 36ο τελικό, υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχει… τελεσιδικήσει καμία απόφασή της επ’ αυτού και πως ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής θα προβεί σε ανακοίνωση αύριο. Όπως γι’ αύριο έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει ανατροπή του σκηνικού, αλλά αν συμβεί, κυρίως λόγω της έκτασης που έχει πάρει το θέμα, τότε θα πρόκειται για άκρως ελληνικό φαινόμενο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου