ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Γκετσεβίτσιους,Παπανικολάου

 Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Γκετσεβίτσιους,Παπανικολάου

 18/2/2012

"Χρειαζόταν ανάσες ο Ντόρσεϊ"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως άφησε εκτός 12άδας τον Ντόρσεϊ, καθώς χρειαζόταν ανάσες, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση τους στον τελικό.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση τους στον τελικό, ενώ τόνισε πως άφησε εκτός αποστολής τον Ντόρσεϊ, λόγω ότι ο Αμερικανός σέντερ χρειάζεται ξεκούραση.
Ο Σέρβος τεχνικός, σχολίασε: "Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, αλλά και για τη νίκη τους, καθώς φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μας έδειξε σοβαρόητητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι θετικό το γεγονός πως ο Λάζαρος επέστρεψε. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Ντόρσει σε 30 μέρες έιπαξε 10 ματς και χρειαζόταν ξεκούραση. Για αυτό έμεινε εκτός.

Ο Πρίντεζης χτύπησε στο 4ο λεπτό. Θα κάνει μία αξονική, αλλά ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Σίγουρα θα χάσει κάποια ματς, οπότε για αυτό δοκίμασα κάποια διαφορετικά σχήματα, με τους Κέσελ-Παπανικολάου στο "4". Μας περειμένουν πολλά παιχνίδια σημαντικά, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη ενόψει Ευρωλίγκας.

Ο Βασιλόπουλος δεν είναι στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα ακόμη. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει, με την βοήθεια και της τύχης, να βρεθεί κοντά μας".

"Δίκαια στον τελικό"

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο υποστήριξε πως τώρα οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την Euroleague.
Πρώτος σκόρερ (16π.) ήταν ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (18/2) και βοήθησε τα μέγιστα τους ερυθρόλευκους να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (10/3, στο Ελληνικό απέναντι στον ΠΑΟ).
Ο Λιθουανός γκαρντ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο υποστήριξε πως τώρα οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την Euroleague:

"Σε αυτά τα παιχνίδι Κυπέλλου, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν εκπλήξεις. Για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι, παίξαμε καλό μπάσκετ, φτάσαμε στη νίκη και πήραμε δίκαια την πρόκριση για τον τελικό. Δεν σκεφτόμαστε, όμως, ακόμη αυτό το ματς, καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες σε εμάς στην Ευρωλίγκα. Εκεί έχουμε πλέον το μυαλό μας".

«Σημαντικός παίκτης ο Γιώργος»


Ο Κώστας Παπανικολάου με δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς.

«Στο ημίχρονο τρέξαμε όλοι στα αποδυτήρια να μάθουμε τι συνέβη. Δεν θέλουμε κάτι άσχημο να βγει από την σημερινή μας εμφάνιση. Ο Γιώργος (σ.σ.: Πρίντεζης) μας είπε ότι απλά έχει πρηστεί το πόδι. Ελπίζουμε να είναι υγιής. Γιατί θέλουμε όλους τους παίκτες για την δύσκολη συνέχεια. Είναι σημαντικός παίκτης».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης του Θρύλου σχολίασε: «Τα πάντα είναι θέμα συγκέντρωσης. Ο κόουτς πριν από τον αγώνα μας είχε επισημάνει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τρέξαμε πολύ καλά το γήπεδο και βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και πήραμε τον αγώνα».
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου