ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εμετός με την πράσινη προπαγάνδα

Εμετός με την πράσινη προπαγάνδα 

15/2/2012 

Μέχρι και γκόμενα στον Άντιτς βρήκαν οι άθλιοι πράσινοι που δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους
ΚΟΛΕΤΣΑΩς και γκόμενα στον Πέρο Άντιτς «ανακάλυψε» η πράσινη προπαγάνδα! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Μετά την ήττα στο ντέρμπι και το παραλήρημα μπουρδολογίας του Ομπράντοβιτς, τώρα αποκαλύφθηκε το μεγάλο θέμα. Ο Πέρο Άντιτς είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Χριστίνα Κωλέτσα! Το «Olympiacos24.gr» έρχεται να προσθέσει μια ακόμα αποκάλυψη. Ο Άντιτς έχει προλάβει να κάνει και εξώγαμο με την Κωλέτσα, καθώς διαθέτει. τρίτο πόδι και ακόμα και εξ' αποστάσεως μπορεί να αφήνει έγκυες τις γυναίκες!
Είναι απίστευτη η γελοιότητα των ΜΜΕ με «πράσινες ρίζες» που έφθασαν (φυσικά) μετά την ήττα στο ντέρμπι, μέχρι αυτό το επαίσχυντο σημείο. Όταν κάποιοι «ανακαλύπτουν» παράνομο δεσμό ενός επαγγελματία αθλητή, ο οποίος είναι παντρεμένος από τα 23 του χρόνια και έχει έναν γιο πέντε ετών, είναι το λιγότερο άθλιοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φοράνε παντελόνια.
Κι αν κάποιος πει «εντάξει αλλά ο Άντιτς την έκανε την κουτσουκέλα του», θα αναφέρουμε το εξής. Ο Σκοπιανός τη μέρα που πήγε στο «Ρομέο» και κλήθηκε σε απολογία, είχε μαζί την γυναίκα του. Τόσο μπερμπάντης και γυναικάς είναι.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου