ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος

Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος

Στην 12άδα του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει, μετά από καιρό, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκουραστεί ο Ντόρσεϊ.
Το Σάββατο (18/2) το απόγευμα (19:30) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, σε νοκ-άουτ ματς για τον Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Ο Έλληνας σέντερ είναι έτοιμος και θα μπορούσε να δώσει το "παρών" τόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να τον προφυλάξει και να μην ρισκάρει την συμμετοχή του σε εκείνα τα μας.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε την επιστροφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην αγωνιστική δράση, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής ώστε να ξεκουραστεί ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, έχει παίξει σε πολλά συνεχόμενα ματς και χρειάζεται ανάσες ενόψει της συνέχειας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου