ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων

07/08/2014
 
 Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για να κλείσει το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Πάντα στο προσκήνιο ο Μήτρογλου, τον Πέδρο Λεόν θέλει ο Ισπανός.

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων
Για σέντερ φορ και εξτρέμ κινείται ο Ολυμπιακός, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους για οποιοδήποτε θέμα, ίσως και στην προσπάθειά της να κρατήσει μυστικές τις επαφές που κάνει και όλα είναι ανοιχτά για την τελική επιλογή.


Για τον επιθετικό έχει έρθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Πειραιώτες. Ενδιαφέρον, όμως, για τον διεθνή άσο έχουν εκδηλώσει η Μπενφίκα και η Κρίσταλ Πάλας, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Η περίπτωση του 25χρονου παίκτη «παίζει», λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για δοκιμασμένη και σίγουρη λύση, με τον Μίτσελ να είναι και εκείνος θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, στη σχετική λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Ζόνας, Γκουιντέτι, Βόσεν και Ούγκο Αλμέιδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τώρα τον ακραίο φορ, ψηλά φαίνεται πως είναι ο Πέδρο Λεόν, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Χετάφε που θέλει να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιό του. Τον Ισπανό άσο θέλει ο Μίτσελ, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια και υπάρχουν φήμες ότι αυτές τις μέρες που ήταν στην πατρίδα του μπορεί να είχε επαφές για αυτό το θέμα.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία επιμένουν για τον Αμραμπατ και τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι θα μετακομίσει στον Πειραιά. Μάλιστα, έχουν προκύψει πληροφορίες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν 4 εκατομμύρια στη Γαλατασαράι για να γίνει μεταγραφή, ποσό που είναι πολύ υψηλό και ότι ο Μαροκινός εξτρέμ είναι θετικός σε αυτή τη μετακίνηση.

Εν τω μεταξύ, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει μία «δυνατή» μεταγραφή, με όνομα που δεν έχει γίνει γνωστό και θα προκαλέσει αίσθηση η ανακοίνωσή της.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου