ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Που εισαι κρυμμενος Ψαριανεεεεε..........

Που εισαι κρυμμενος  Ψαριανεεεεε..........

18/2/2012

Είναι... τρελός ο πρόεδρος! Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν ξέχασε τον διαιτητή Ψαριανό και εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με μπλουζάκι "18-2", για τις βολές που έδωσε υπέρ του ΠΑΟ στον περσινό δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ.
 
Στον ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με ένα λευκό φούτερ, το οποίο ανέγραφε "18-2", με το 18 να είναι τυπωμένο με πράσινο χρώμα και το 2 με κόκκινο.
Για ποιον λόγο το φόρεσε και τι συμβολίζει; Διαιτητής της αναμέτρησης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ήταν ο Αλέξανδρος Ψαριανός, ο οποίος έχει μείνει... αξέχαστος στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Και αυτό διότι στον περσινό δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ημίχρονο, ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε δώσει 18 βολές στον Παναθηναϊκό και μόλις 2 στους ερυθρόλευκους, αβαντάροντας ξεκάθαρα με τις αποφάσεις του το "τριφύλλι".

Μάλιστα, έχει μείνει αλησμόνητη και η ατάκα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου, ύστερα από το τέλος εκείνου του δεύτερου τελικού, όταν και είχε σχολιάσει πως ο Ψαριανός σφύραγε εναντίον της μίας πλευράς (του Ολυμπιακού) λες και είχε... γύψο στο χέρι.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρκετές φορές αναφέρθηκε με ειρωνικά σχόλια προς τον Ψαριανό από τα επίσημα του ΣΕΦ, ενώ σε κάποια στιγμή του φώναξε: "Ψαριανέ, μην κρύβεσαι...".

ALEX WEB RADIO/TV



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου