ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κάταγμα ο Πάντελιτς

Κάταγμα ο Πάντελιτς

Σοκ με Μάρκο Πάντελιτς στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι με το διάστημα της αποχής του από την δράση να αναμένεται μεγάλο. Άμεσα σε επέμβαση.
Οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Τελικά τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ χειρότερα.
Ο Σέρβος, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι το διάστημα της αποχής του από την δράση θα είναι εκτός απροόπτου μεγάλο. Ο Πάντελιτς αναμένεται σήμερα κιόλας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάρκο Πάντελιτς, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού".

Οι υπόλοιποι της ιατρικής λίστας

Κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε και ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, έτσι ώστε, να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα είναι αμφίβολη.

Την ίδια ώρα, ο Κέβιν Μιραλάς ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση και επίσης δύσκολα θα προλάβει το ματς με το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης.

Στον αντίποδα, μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος είναι κρυωμένος. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου