ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Διηπειρωτικό, Κύπελλο, Ντέρμπι και Ευρωλίγκα σε λίγες μέρες

Διηπειρωτικό, Κύπελλο, Ντέρμπι και Ευρωλίγκα σε λίγες μέρες

Απαιτητικό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, καθώς μέσα σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο, θα έχει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ντέρμπι στο ΣΕΦ κόντρα στον ΠΑΟ, Κύπελλο, αλλά και την πρεμιέρα στην Euroleague με Μάλαγα.
Έτσι όπως διαμορφώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα απαιτητικό. Μέσα σε λίγες μέρες οι Πειραιώτες θα δώσουν σημαντικά
Καταρχάς, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την 1η Οκτώβρη από την Ελλάδα έχοντας προορισμό την Βραζιλία, καθώς στις 4 και στις 6 του ίδιου μήνα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τους Πρωταθλητές Ν. Αμερικής και συγκεκριμένα την βραζιλιάνικη Πινιέιρος, για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού τίτλου. Οι Πειραιώτες θα δώσουν δύο ματς (Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και Κυριακή 6 Οκτωβρίου) απέναντι στους Βραζιλιάνους ώστε να αναδειχθεί ο νικητής του βαρύτιμου τροπαίου στην πόλη Μπαρουέρι της περιφέρειας του Σάο Πάολο. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν στην Αθήνα την επόμενη μέρα (7/10), ενώ στις 9 Οκτωβρίου θα δώσουν προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο και πιθανότατα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ακολούθως, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ (έναρξη της κανονικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα), ο (τιμωρημένος) Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ντέρμπι για τους ερυθρόλευκους, καθώς ας μην ξεχνάμε πως κουβαλάνε και ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών. Στη συνέχεια, στις 18 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη η έναρξη της Euroleague, στην οποία οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στον Πειραιά την Μάλαγα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου