ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Mιλανε ολοι μιλανε και οι εφευρετες της αλητειας...

Mιλανε ολοι μιλανε και οι εφευρετες της αλητειας...

18/09/2013

Τι περιμενατε να δηλωσει ενας αλητης? οπως εχει δηλωσει ο ιδιος κατεπαναληψιν? οτι ειναι εφευρετης της αλητειας...ταλεγε στα αποδυτηρια των διαιτητων οτι του εκαναν αλητεια...και ειπε οτι την αλητεια την εχω εφευρει εγω...εκτος αν εννοουσε την διαιτητικη αλητεια...σιγουρα ο μπαμπας σου πρωτος και εσυ ακολουθεις την παραδοση της οικογενειακης αλητειας...μονο που εσυ επειδη εχεις πια μυαλο λυωμενο απο τα φυσα-ρουφα εισαι πιο επικινδυνος...δεν νοιαζεσαι να πεταξεις το γαντι για πολεμο και να βαλεις κοσμο να σκοτωθει αλλα μονο και μονο να ικανοποιησεις το αντιΟλυμπιακο μενος σου.

Δεν πειραζει Δημητρακη ξερουμε τι να περιμενουμε απο σενα και τα τσιρακια σου και φετος...εδω ειμαστε και θα δουμε ποιος θα φυγει με την ουρα στα σκελια...

Απλα βαρεθηκα την ανοχη του εγκαθετου Βασιλακοπουλου τον Εθνικο αθλητικο παραγοντα ολων των Κυβερνησεων που εχουν περασει σε αυτον τον τοπο...Κυβερνησεις πεφτουνε ο Βασιλακοπουλος παντα μενει...ακλονητος...αλλα και ολων των ΕΣΡ η ΕΣΗΕΑ πως τις λενε που κοτευουν και δεν βαζουν στην θεση τους εσενα και τις προκλητικες δηλωσεις σου αλλα και τους ρουφιανους δημοσιογραφους που απλα παρακολουθουν να βριζεις και να κατηγορεις οποιον γουσταρεις χωρις στοιχεια...ποιος μας λεει 'στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί'" Ο ΓΥΙΟΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ 

Αντε ρε να ξενερωσεις νουμερο....

Ιδου τι ειπε παλι ο Δημητρακης

Γιαννακόπουλος: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"

Αιχμές του Δημήτρη Γιανακόπουλου στην κλήρωση του πρωταθλήματος προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Δείτε τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Άρχισαν τα όργανα για το νέο πρωτάθλημα από την κλήρωσή του! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ώρα που ανέβηκε να πάρει το βραβείο της καλύτερης ομάδας κι αφού έδωσε συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι είχαν ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ τα συμβόλαιο του "τριφυλλιού".
Κρατούσε, μάλιστα κάποια έγγραφα στα χέρια του, τα οποία φέρεται ότι ήταν συμβόλαια παικτών του Ολυμπιακού.

"Βλέπω με μεγάλη λύπη ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να τους περάσω ένα μήνυμα. Ένα θα τους πω: 'στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί'", είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης κατά την αποχώρηση του από το αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων μίλησε για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, αλλά και για τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του.
"Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα. Με βάση τα ρόστερ που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ετσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους. Δεν έχουν σημασία οι αγώνες", είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:
"Ο κ. Αγγελόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι ήταν αυτά τα χαρτιά που κρατούσα στα χέρια μου. Ελπίζω να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα μείνει μακριά από τη βία. Δίχως να υπάρχουν αντιπαλότητες που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών και όχι όπως έγινε πέρσι και αντιπρόπερσι. Να έχουν όλοι υγεία.
Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν στοπ στη λεκτική βία. Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι, να αδειάζουν τα γήπεδα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου