ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

18/09/2013

Γαλατάσαράι - Ρεάλ 1-6, Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1

Η Ρεάλ νίκησε με 6-1 την Γαλατάσαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη με χατ-τρικ του Κρ. Ρονάλντο, ενώ η Γιουβέντους έχασε δύο βαθμούς στην Κοπεγχάγη
Σαρωτική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων, καθώς επικράτησε με 6-1 της Γαλατάσαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ, δύο γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά και ένα ο Ίσκο, ενώ στο 84' ο Ουμούτ Μπουλούτ απλά μείωσε για τους Τούρκους.
Η Γιουβέντους από την άλλη δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Δανία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κοπεγχάγη.

Γαλατάσαράι - Ρεάλ 1-6


Σκόρερς: 84' Ουμούτ Μπουλούτ / 33' Ίσκο, 54' και 81' Μπενζεμά, 63', 66' και 91' Κρ. Ρονάλντο
Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γιεν", Κωνσταντινούπολη
Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Ο Ίκερ Κασίγιας ξεκίνησε βασικός για την Ρεάλ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 15' από τον Ντιέγκο Λόπεθ, καθώς χτύπησε στα πλευρά, ενώ περιβραχιόνιο πέρασε στον Σέρχιο Ράμος.
Ο Ίσκο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τα 3 γκολ του στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε και το πρώτο της "βασίλισσας" στο Champions League.
Από μπαλιά του Άνχελ ντι Μαρία ο Ισπανός μέσος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα με το αριστερό και σούταρε με το δεξί, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Μουσλέρα, αφού είχε χτυπήσει και χαμηλά στο αριστερό δοκάρι του Ουρουγουανού πορτιέρο.

Ο Άνχελ ντι Μαρία ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου γκολ της Ρεάλ, το οποίο ήρθε στο 54' με τον Μπενζεμά από την πάσα του Αργεντινού να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μουσλέρα και να τον "εκτελεί" για το 0-2.

Το ματς το... τελείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά, καθώς σκόραρε στο 63' και στο 66' με κοντινό πλασέ έπειτα από φάση διαρκείας και στις δύο περιπτώσεις.
Από κοντά σκόραρε για 2η φορά στο ματς και ο Μπενζεμά στο 81', μείωσε στο 84' ο Ουμούτ Μπουλούτ, ενώ στο 91' ο Κριστιάνο Ρονάλντο με φοβερή ατομική προσπάθεια συμπλήρωσε το χατ-τρικ του και διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Νουνκέ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Ινγίν Μπαϊτάρ (62' Μπρούμα), Σνάιντερ, Ντρογκμπά (46' Αμραμπάτ), Μπουράκ Γιλμάζ (78' Ουμούτ Μπουλούτ).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας (15' Ντιέγκο Λόπεθ), Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κεντίρα, Μόντριτς (72' Ιγιαραμέντι), Ίσκο (64' Μπέιλ), Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1

Σκόρερς: 14' Νίκολαϊ Γιόργκενσεν / 54' Κουαλιαρέλα
Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)
Ο διεθνής Δανός επιθετικός, Νίκολαϊ Γιόργκενσεν, άνοιξε το σκορ στο "Πάρκεν" στο 14ο λεπτό για την Κοπεγχάγη με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία της ιταλικής άμυνας να διώξει την μπάλα από την περιοχή της.

Η απάντηση της Γιουβέντους ήρθε στο 54', με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να κάνει το 1-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την σέντρα του Πελούζο από αριστερά.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Κλαουντεμίρ (86' Μάργκαϊτερ), Ντελανέι, Μπολάνιος (79' Τούτου), Μπράατεν, Άντι (70' Γκίσλασον), Νίκολαϊ Γιόργκενσεν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ (88' Ισλα), Πελούζο (73' Ντε Τσέλιε), Τέβες, Κουαλιαρέλα (77' Τζοβίνκο).

Γαλατάσαράι - Ρεάλ 1-6



 Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1


Μπενφίκα - Άντερλεχτ 2-0

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", χάρη στα τέρματα των Τζούριτσιτς και Λουιζάο από το πρώτο ημίχρονο (video)
Με δύο γρήγορα γκολ η Μπενφίκα επικράτησε με 2-0 της Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", ξεκινώντας με το... δεξί το φετινό Champions League.
Τζούριτσιτς και Λουιζάο πέτυχαν τα τέρματα των "αετών", ενώ η Άντερλεχτ κοιτάζει πλέον το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν για πρώτη φορά στην βασική 11άδα της Μπενφίκα και αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.

Σκόρερς: 4' Τζούριτσιτς, 30' Λουιζάο
Γήπεδο: "Εστάντιο ντα Λουζ", Λισαβόνα
Διαιτητής: Μάνουελ Γκράφε (Γερμανία)
Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για τους "αετούς", καθώς μόλις στο 4' ο Φίλιπ Τζούριτσιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ, αφού δεν κατάφερε ο Προτό να μπλοκάρει την μπάλα από το σουτ του Αντρέ Αλμέιδα.

Στο 30' ο αρχηγός της Μπενφίκα, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Λουιζάο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ στην κίνηση, αφού κοντρόλαρε με το στήθος έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Αντρέ Αλμέιδα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Γκιλιέρμε Σικέιρα, Φέισα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (69' Όλα Τζον), Τζούριτσιτς (75' Μάξι Περέιρα), Μάρκοβιτς, Όσκαρ Καρντόσο (87' Λίμα).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν'Σακαλά, Μιλιβόγεβιτς, Ντε Ζέου (46'
Ατσεαμπόνγκ), Κλιέσταν, Μάσιμο Μπρούνο (79' Πρατ), Ματίας Σουάρες, Μίτροβιτς (76' Σιριάκ).

Μπενφίκα - Άντερλεχτ 2-0


Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ 3-0, Πλζεν - Μάν. Σίτι 0-3

Με εύκολες νίκες ξεκίνησαν στον όμιλο Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησαν με 3-0 τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν, αντίστοιχα
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, ξεκίνησε με εύκολη επικράτηση στο Μόναχο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Μάντσεστερ Σίτι την Βικτόρια στο Πλζεν.
Ο Αλάμπα πέτυχε το πρώτο γκολ γενικά στην φετινή διοργάνωση και ακολούθησαν αυτά των Μάντζουκιτς και Ρόμπεν, ενώ για τους "πολίτες" σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντζέκο, Γιαγιά Τουρέ και Αγκουέρο.

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Σκόρερς: 4' Αλάμπα, 41' Μάντζουκιτς, 68' Ρόμπεν
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέτυχε το πρώτο γκολ στην νέα διοργάνωση, με τον Ντέιβιντ Αλάμπα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4 με φοβερή εκτέλεση φάουλ.
Αφού έχασε μία απίστευτη ευκαιρία με κεφαλιά που χτύπησε στο δοκάρι, ο Μάριο Μάντζουκιτς τελικά βρήκε δίχτυα στο 41', κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Άριεν Ρόμπεν από δεξιά.

Ο Ολλανδός άσος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 68', όταν από μπαλιά του Αλάμπα βρέθηκε μόνος στην περιοχή, κοντρόλαρε ανενόχλητος και έστειλε εν συνεχεία την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Κρόος (71' Σβάινσταϊγκερ), Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν (79' Σατσίρι), Ριμπερί, Μάντζουκιτς (75' Πισάρο).

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Ναμπαμπκίν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Τσάουνα, Βέρνμπλουμ, Ζούμπερ (77' Μιλάνοφ), Βιτίνιο (46' Τόσιτς), Χόντα, Μούσα (74' Μπαζέλιουκ).

Βικτόρια Πλζεν - Μάντσεστερ Σίτι 0-3


Σκόρερς: 48' Ντζέκο, 53' Γιαγιά Τουρέ, 58' Αγκουέρο
Γήπεδο: "Στρουτσνόβι Σάντι Στάντιον", Πλζεν
Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τέρμα στο Πλζεν, στο 48' όμως ο Έντιν Ντζέκο άνοιξε το σκορ για την Μάντσεστερ Σίτι με αριστερό πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Σέρχιο Αγκουέρο.
Πέντε λεπτά αργότερα (53') οι "πολίτες" διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γιαγιά Τουρέ να κάνει το 0-2 με καταπληκτικό μακρινό σουτ με το δεξί.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 58', όταν ήρθε η σειρά του Σέρχιο Αγκουέρο να σκοράρει με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-3.
ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ραϊτόραλ, Χέντα (67' Χούμπνικ), Προχάζκα, Λιμπέρσκι, Χοράβα, Χόρβατ, Κόλαρ (61' Ντούρις), Πετρζέλα, Κοβάρικ, Μπάκος (84' Τσετσλ).

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ (80' Χάβι Γκαρθία), Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας (67' Μίλνερ), Νασρί, Αγκουέρο, Ντζέκο (83' Νεγκρέδο).

Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0



 Βικτόρια Πλζεν - Μάντσεστερ Σίτι 0-3




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου