ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Pregame Super League 5η αγωνιστικη


Pregame  Super League 5η αγωνιστικη

21/09/2013


Μπορεί να έχουμε φτάσει στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα την ταυτότητα τους και προσπαθούν να την βρουν προκειμένου και να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση αλλά και να αρχίζουν προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους. Άλλες ομάδες φαίνεται πως έχουν βρει το «κουμπί» και θέλουν να διατηρηθούν σε αυτούς τους ρυθμούς. Όλα όμως κρίνονται σε ακόμα μία αγωνιστική.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Καλλονής (16:00)

Σύμφωνα με όσα δείχνει η βαθμολογία πρόκειται για ντέρμπι πρωτοκλασάτο. Αστέρας Τρίπολης και Καλλονή έχουν ξεκινήσει με διαφορετικά αποτελέσματα. Οι Αρκάδες δεν έχουν πείσει ακόμα πως μπορούν το κάτι παραπάνω από πέρυσι ενώ οι νησιώτες αποτελούν μέχρι στιγμής την έκπληξη του πρωταθλήματος αφού το άθροισμα των τριών νικών και μιας ήττας (από τον Ολυμπιακό) είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή για νεοφώτιστη ομάδα. Το πρόβλημα για τον Αστέρα ακούει στο όνομα του Μπαράλες, ο οποίος είναι ανέτοιμος να αγωνιστεί. Για την Καλλονή, ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πιθανότατα να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα.

Ατρόμητος-Απόλλων (18:15)

Έχουν τα προβλήματά τους. Ο Ατρόμητος φιλοδοξεί να νικήσει τον Απόλλωνα και να επιστρέψει στις νίκες κάτι που και την ψυχολογία θα του φτιάξει αλλά και θέσεις θα ανέβει στην βαθμολογία. Ο Γιώργος Παράσχος σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχει τον Ναπολεόνι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, οπότε το βάρος της επίθεσης θα το αναλάβει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από την άλλη μεριά, ο Αλέκος Βοσνιάδης τα «έχωσε» σε όλους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και περιμένει οι παραινέσεις του να εισακουστούν και να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του την πραγματική τους αξία μέσα στο γήπεδο. Πρόβλημα κανένα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν εξαιρέσουμε πως ο Κόρμπος έμεινε εκτός αποστολής γιατί κρίθηκε ανέτοιμος.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (20:30)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ηρεμία και αυτή θα έρθει μόνο με νίκη επί του ΟΦΗ. Το ματς για το «τριφύλλι» δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά η έδρα αποτελεί το μεγάλο του όπλο. Το λέει άλλωστε και η παράδοση με τους «πράσινους» να έχουν 30 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Οι Κρητικοί είναι μία ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Παναθηναϊκό μόνο που ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γκαλέτι, τον Φραγκουλάκη και τον Μονιάκη ενώ θέση στο βασικό σχήμα μάλλον θα πάρει ο Παπάζογλου. Ο Μπαϊράμι είναι άρρωστος και έμεινε εκτός πλάνων με τον Γιάννη Αναστασίου να σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ατζαγκούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου


Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Καλλονής (16:00)
Ατρόμητος-Απόλλων (18:15)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (20:30)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (16:00)
Εργοτέλης-Πανιώνιος (18:15)
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανθρακικός-Βέροια
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

SKODA Ξάνθη-Άρης (19:30)

Δειτε το διαφημιστικο trailer της 5ης αγωνιστικης 

 
Τέσσερις αλλαγές διεξαγωγής αγώνων ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας
Αλλαγές στις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής αγώνων της 6ης και της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Καλλονή-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/9 στις 19:30 (αντί για το Σάββατο 28/9 και ώρα 16:00) και ο αγώνας Πλατανιάς-Πανθρακικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/9 στις 17:00 (αντί για τις 19:30)

Επίσης, ο αγώνας Παναιτωλικός-Καλλονή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28/10 στις 19:30 (αντί για την Κυριακή 27/10 και ώρα 17:15) και ο αγώνας Πανιώνιος-Απόλλων θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/10 στις 17:15 (αντί για τη Δευτέρα 28/10 και ώρα 19:30)».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου