ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Με αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

Με αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

Αρκετές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Επιστρέφουν οι Μανωλάς και Χολέμπας, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Εντιγκά, Γιαταμπαρέ, Σαβιόλα, Κάμπελ.
Στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος έχει στρέψει πλέον την προσοχή του ο Ολυμπιακός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα παιχνίδι που χρήζει προσοχής και σοβαρότητας, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη δείξει τα δόντια τους, κερδίζοντας εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με 2-0 την 2η αγωνιστική.
Αρκετές αναμένονται οι αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, σε σχέση πάντα με την ενδεκάδα που είδαμε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεσοβδόμαδο ματς για το Champions League. Οι πολλές λύσεις στο ρόστερ δίνουν στον Μίτσελ την δυνατότητα να φρεσκάρει την ομάδα του δίχως να κάνει "εκπτώσεις" στην ποιότητα.

Έτσι λοιπόν οι Μανωλάς και Χολέμπας επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα, παίρνοντας τις θέσεις των Μετζανί και Μπονγκ αντίστοιχα. Εξάλλου ο Καμερουνέζος διεθνής μπακ έπαιξε τραυματίας απέναντι στην Παρί, αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι του και πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να τον προστατέψει ενόψει της δύσκολης συνέχεια δίνοντας του παράλληλα τις απαραίτητες ανάσες.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Εντιγκά, Γιαταμπαρέ. Οι δύο τελευταίες -χρονικά- προσθήκες στο ρόστερ των Πειραιωτών, τους οποίους και ο Μίτσελ θέλει σιγά-σιγά να βάλει στην ενδεκάδα προκειμένου να αποκτήσουν χημεία και να "δέσουν" με το σύνολο.

Σαβιόλα και Κάμπελ έμειναν στον πάγκο την Τρίτη (17/9) και πιθανότατα βλέπουν ξανά ενδεκάδα στο Αγρίνιο. Ο Φουστέρ με θλάση είναι εκτός, οι Βάις και Μήτρογλου χρειάζονται κάποιες ανάσες, οπότε ο Αργεντινός με τον Κοσταρικανό θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ο Στσέποβιτς, επίσης απόκτημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Σέρβος φορ πρέπει και αυτός να πάρει "γεύση" από την ομάδα και να μπει με την σειρά του στο κλίμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου