ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Aσε ρε Ναβας...Αν ειχες γραψει Τζοκερ θα το πιανες κι αυτο...

 Aσε ρε Ναβας...Αν ειχες γραψει Τζοκερ θα το πιανες κι αυτο...

30/06/2014

Ενταξει δεν λεω καλος γκολκηπερ ειναι αλλα πιο...κωλοφαρδος πεθαινεις ρε Ναβας!!!

Τι επιασε ο κωλοφαρδος? και τι δεν επιασε...το πλασε του Σαλπιγγιδη? που επεσε και η μπαλλα χτυπησε στο ποδι του με αδειο τερμα και αυτον απο την μια γωνια και η μπαλλα με κατευθυνση προς στην αλλη ? Την κεφαλια του Σαμαρα που παει κατευθειαν στα χερια του?Το σουτ στο τε α τετ του Χριστοδουλοπουλου που αποκρουει ξανα με το ποδι? το τετ α τετ με τον Μητρογλου που απεκρουει ξανα με το ποδι ενστικτωδως?Τωρα για το πεναλτυ που λεει? επεσα και απλα η μπαλλα με αδειο τερμα πηγε στο χερι του..τιποτε αλλο...Δεν λεω καλη ομαδα η Κοστα Ρικα καλοι και καποιοι απο τους παικτες της και ο γκολκηπερ καλος αλλα πολυ κωλος αδελφε μου...Και γενικα η Κοστα Ρικα ηταν πολυ τυχερη και με το γκολ που εβαλε γιατι ηταν φαβα τελειως...και οταν μιλαμε για 24 επιθεσεις της ανωτερης Εθνικης μας και 4 της Κοστα Ρικα...η διαφορα ηταν χαωδης.

Σε ολα τα σημεια η Εθνικη μας ομαδα υπερτερουσε...αλλα ειπαμε ενα φαβα γκολ και ενα κωλοφαρδο γκολκηπερ δεν παιρνεις μονο το ΜΟΥΝΤΙΑΛ...αλλα κερδιζεις και το Τζοκερ..

Τωρα οι δηλωσεις του Ναβας οτι θυμηθηκε πως βαραει πεναλτυ ο Γκεκας...ειναι για τα πανηγυρια...

Νάβας: «Θυμήθηκα πώς εκτελεί πέναλτι ο Γκέκας»

30/06/2014
 
 Η συνύπαρξη με τον Κέιλορ Νάβας στη Λεβάντε ήταν εκείνη που «πρόδωσε» τον Φάνη Γκέκα! Όπως τόνισε ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, θυμήθηκε τον τρόπο που ο Έλληνας επιθετικός χτυπούσε τα πέναλτι.

Νάβας: «Θυμήθηκα πώς εκτελεί πέναλτι ο Γκέκας»

Το μυστικό της απόκρουσης που χάρισε στην Κόστα Ρίκα την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ αποκάλυψε ο Κέιλορ Νάβας.

Σε δηλώσεις του στη FIFA ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Λατινοαμερικανών τόνισε ότι η συνύπαρξή του με τον Φάνη Γκέκα στη Λεβάντε ήταν εκείνη που τον οδήγησε στο να διαλέξει τη σωστή γωνία στη «ρωσική ρουλέτα».

«Τον είδα, θυμήθηκα ότι ήμασταν μαζί στη Λεβάντε και έφερα στο μυαλό μου πώς εκτελεί τα πέναλτι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τόνισε ότι «ευτυχώς δεν άλλαξε τον τρόπο που τα χτυπάει», ανέφερε πως «ήμουν σίγουρος ότι αν πηγαίναμε στα πέναλτι, θα περνούσαμε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου