ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Απαντά ο Μπράουν σε Ολυμπιακό

Απαντά ο Μπράουν σε Ολυμπιακό

  05/07/2014
 
 Την απάντηση του Κάρλον Μπράουν περιμένει ο Ολυμπιακός μέσα στο σαββατοκύριακο. Υπό προϋποθέσεις θα προχωρήσει του Σον Τζέιμς. Ίσως επανέλθει για Λοτζέσκι η ΤΣΣΚΑ. Τι γίνεται με Μάντζαρη.

Απαντά ο Μπράουν σε Ολυμπιακό
Ο Κάρλον Μπράουν αποτελεί το βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την περιφέρεια. Στον 25χρονο σούτινγκ γκαρντ έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και η απάντησή του αναμένεται άμεσα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του Αμερικανού πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού με τη Μακάμπι ή άλλες ομάδες που τον διεκδικούν.

Τζέιμς υπό προϋποθέσεις

Ο Σον Τζέιμς αρέσει στον Ολυμπιακό για τη θέση του δεύτερου ψηλού, αλλά το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι το ερωτηματικό που υπάρχει για την υγεία του. Ο Αμερικανός σέντερ έχασε το δεύτερο μισό της σεζόν με πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήθελαν να… μπλέξουν σε μία νέα υπόθεση Ποπς Μενσά-Μπονσού. Αν, λοιπόν, προχωρήσει το θέμα, θα πρέπει ο άλλοτε άσος της Μακάμπι να περάσει επιτυχώς από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις.

Ίσως επανέλθει η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά σε πρώτη φάση δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί. Η ρωσική ομάδα δεν αποκλείεται, πάντως, να επανέλθει με πρόταση για να δελεάσει τους «ερυθρόλευκους» και τον Βελγοαμερικανό.

Κανένα ραντεβού με Μάντζαρη

Από τον Ολυμπιακό γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού εν όψει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, αφού έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (έναντι περίπου 200.000 ευρώ). Κάποιες πηγές θέλουν την πλευρά του 24χρονου γκαρντ να προσέγγισε τους «ερυθρόλευκους» δείχνοντας πρόθεση να υπογράψει τριετές συμβόλαιο για 1,5 εκατ. ευρώ συνολικά και να… απορρίφθηκε. Ίδωμεν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου