ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Περήφανο αντίο για «Κάρα» και Σάντος

Περήφανο αντίο για «Κάρα» και Σάντος

30/06/2014
 
 Δύο μεγάλα κεφάλαια για την Εθνική... έκλεισαν κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Ο μεγάλος αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης και ο «Έλληνας» Φερνάντο Σάντος αποχαιρέτησαν την γαλανόλευκη.

Περήφανο αντίο για «Κάρα» και Σάντος
Ύστερα από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Εθνική Ανδρών ο Γιώργος Καραγκούνης και ύστερα από τέσσερα ο Φερνάντο Σάντος, είπαν «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σίγουρα θα το περίμεναν αλλιώς, σίγουρα θα ήθελαν να μείνουν ακόμα περισσότερο στη Βραζιλία, αλλά η μοίρα δεν ήταν με το μέρος τους και η Ελλάδα αποκλείστηκε απ’ την Κόστα Ρίκα.

Τι να πρωτοπείς για τον μεγάλο αρχηγό; Ήταν Αύγουστος του 1999 όταν φορούσε το εθνόσημο των Ανδρών για πρώτη φορά και μέχρι σήμερα αγωνίστηκε συνολικά 139 φορές. Ο απόλυτος ρέκορντμαν. Ο άνθρωπος που σήκωσε το Ευρωπαϊκό το 2004, που αγωνίστηκε δύο φορές σε Μουντιάλ, ο άνθρωπος που δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στην ελληνική ψυχή του. Που στα 37 του χρόνια τρέχει σαν 15χρονος, παθιάζεται για να φορά αυτή την φανέλα. Βαθιά υπόκλιση, βαθιά περηφάνια.

Και απ’ την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός. Μέσα σε τέσσερα χρόνια απέδειξε πως είναι περισσότερο Έλληνας από πολλούς. Με τη στάση του, με την ανιδιοτελή αγάπη του για τον τόπο μας, με τις δηλώσεις του. Οδήγησε την Εθνική μας στους «8» του Euro (2012) και στους «16» του φετινού Μουντιάλ. Πραγματικό «διαμάντι» για τον ελληνικό πάγκο και παράδειγμα για πολλούς.

Ευχαριστούμε Γιώργο, obrigado Fernando.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου