ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Πάτησε» Ελλάδα ο Αμπιντάλ

«Πάτησε» Ελλάδα ο Αμπιντάλ

05/07/2014
 
 Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ο Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου μέσα στο Σάββατο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα τυπικά έχουν απομείνει για το deal!

«Πάτησε» Ελλάδα ο Αμπιντάλ!
Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Ερίκ Αμπιντάλ αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Φρανσουά Νταβίντ είχε αποκαλύψει νωρίτερα πως ο 34χρονος άσος θα ταξιδέψει για την χώρα μας, κάτι που εν τέλει επιβεβαιώθηκε.

Ο αμυντικός της Μονακό αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ούτως ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Έτσι μέσα σε πολύ λίγες ώρες (απ' τη στιγμή που βγήκε στον... αέρα η υπόθεση), οι Πειραιώτες κατάφεραν να... πυροδοτήσουν την «βόμβα» Αμπιντάλ, κάνοντας δικό τους –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έναν παίκτη παγκόσμιου βεληνεκούς, με πρωταθλήματα σε Γαλλία, Ισπανία καθώς και δύο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου