ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Εξετάζει Χολέμπας η Σαουθάμπτον-Βαλένθια για Μανωλά

Εξετάζει Χολέμπας η Σαουθάμπτον-Βαλένθια για Μανωλά

02/07/2014
 
 Καλοβλέπει τον Χοσέ Χολέμπας η Σαουθάμπτον για την αντικατάσταση του Λιούκ Σο, που πωλήθηκε στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Εξετάζει Χολέμπας η Σαουθάμπτον
Ο Χοσέ Χολέμπας φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη της Σαουθάμπτον.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, που ανέβασε τις μετοχές του στο Μουντιάλ, αρέσει στην αγγλική ομάδα, η οποία αναζητεί έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την πώληση του Λιούκ Σο στη Μαν. Γιουνάιτεντ.


Οι «άγιοι» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 35 εκατ. ευρώ από αυτή τη μεταγραφή και σκοπεύουν να διαθέσουν ένα ευσεβές ποσό για να καλύψουν το κενό που προέκυψε.

Ο Χολέμπας θεωρείται μια καλή λύση για τη θέση, καθώς μπορεί να καλύψει με επιτυχία όλη την αριστερή πλευρά.
 

Βαλένθια για Μανωλά

Μετά τις φήμες για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Βαλένθια για Μανωλά
Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Κώστα Μανωλά. Και δεν είναι καθόλου περίεργο, από τη στιγμή που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο Champions League και πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων.

Μετά τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ο 23χρονος αμυντικός φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τη Βαλένθια. Πιθανώς ο διεθνής άσος να έχει μπει στο μάτι της ισπανικής ομάδας από το φιλικό που έγινε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο στο «Μεστάγια».

Ισπανική ιστοσελίδα, που θεωρείται έγκυρη στο ρεπορτάζ των «νυχτερίδων», αναφέρει πως με την πώληση του Ζερεμί Ματιέ πολύ πιθανή, αναζητείται ένας ικανός κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό. Μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούν πως είναι αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι και ταυτόχρονα γρήγορος. «Η Βαλένθια μπορεί να προσφέρει για τον Έλληνα διεθνή ένα ποσό μεταξύ 6 και 8 εκατ. ευρώ», καταλήγει το δημοσίευμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου