ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ

Συνεχίζεται το ψάξιμο για γκαρντ τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει κάπου στον Ολυμπιακό. Επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή λύση.
Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό θα κινηθούν τόσο για σέντερ, όσο και για γκαρντ. Και αν στο "5" έχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες έχουν κατασταλάξει, για "κοντό" το θέμα είναι περισσότερο μπερδεμένο.
Το ψάξιμο για περιφερειακό παίκτη συνεχίζεται στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τους αρμόδιους να εξετάζουν περιπτώσεις γκαρντ που δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά και εκείνων των οποίων οι ομάδες τους αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της Euroleague, μένοντας δηλαδή εκτός TOP-16.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις "κοντών", αλλά όσες επαφές έχουν γίνει με παίκτες, δεν έχουν προχωρήσει. Και αυτό διότι οι περισσότεροι γκαρντ που αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ δεν είναι "ζεστοί" στο να αφήσουν τις Η.Π.Α. για να περάσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτή την περίοδο πολλές περιπτώσεις αξιόλογων γκαρντ, οι οποίοι θα μπορούσαν με μεταγραφή να μετακομίσουν στον Πειραιά.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, πάντως, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, συνεχίζουν το ψάξιμο στην αγορά, αξιολογούν τους γκαρντ που έχουν στην λίστα τους, εξετάζουν κάθε περίπτωση που τους προτείνεται και αναλόγως θα πράξουν. Η διοίκηση από την πλευρά της έχει την διάθεση να ξοδέψει το κάτι παραπάνω (δίχως υπερβολές), αλλά το θέμα είναι να πειστεί κάποιος Αμερικανός γκαρντ ώστε να αφήσει το ΝΒΑ για τον Ολυμπιακό ή να υπάρξει ομάδα από την Euroleague, η οποία θα θελήσει να δώσει με μεταγραφή παίκτη της, με ένα λογικό ποσό, στους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά από ονόματα; Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε τις τελευταίες μέρες με τον 26χρονο (24/6/1985) Κροάτη γκαρντ-φόργουορντ, Κρούνοσλαβ Σίμον, ο οποίος ανήκει στην Ζάγκρεμπ (δεσμεύεται με συμβόλαιο), αλλά και με τον 27χρονο (10/10/1984) Αμερικανό πλέι-μέικερ, Ζάμπιαν Ντάουντελ, ο οποίος "κόπηκε" από τους Φίνιξ Σανς και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου