ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο Ίβκοβιτς συνέστησε την προσοχή όλων ενόψει Πανιωνίου

Ο Ίβκοβιτς συνέστησε την προσοχή όλων ενόψει Πανιωνίου

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (4/1) κόντρα στον Πανιώνιο. Με απώλειες (Σπανούλης, Παπαδόπουλος, Μάντζαρης) στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Θα πάρουν χρόνο οι Σλούκας-Κατσίβελης
Για την 11η αγωνιστική της Α1, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (19:00, NET) της Τετάρτης (4/1) τον μαχητικό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης, καθώς οι "κυανέρυθροι" του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτουν φέτος ένα μαχητικό σύνολο με δυνατή έδρα, όντας η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (63.8π) στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη, βέβαια, οι Πειραιώτες διαθέτουν την κορυφαία επίθεση (85.3π) στην Α1, αλλά στη Νέα Σμύρνη θα παραταχθούν με τρεις απουσίες.

Οι Βασίλης Σπανούλης (διάστρεμμα), Λάζαρος Παπαδόπουλος (ρήξη μηνίσκου) και Βαγγέλης Μάντζαρης (θλάση) είναι τραυματίες και έχουν τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι.

Η απουσία του αρχηγού, βέβαια, είναι η σημαντικότερη για τους ερυθρόλευκους, καθώς είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης φέτος του Ολυμπιακού.

Όμως, η ομάδα κόντρα στη Νανσί απέδειξε πως μπορεί να πάρει νίκες και δίχως τους "Λάζο" και Red-Bill, οπότε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς περιμένει την ανάλογη αντίδραση από τους παίκτες του.

Ο Σέρβος τεχνικός στο "εκτελεστικό κομμάτι θα βασιστεί στους φορμαρισμένους Γιώργο Πρίντεζη και Πέρο Άντιτς (αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει για μεγάλο διάστημα στο ίδιο σχήμα με σέντερ τον Σκοπιανό), αλλά και στον δυναμικό Κάιλ Χάινς. Στην περιφέρεια, εν τη μεγάλη απουσία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο "Ντούντα" θα ποντάρει στον Κέιλιν Λούκας, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει μπόλικο χρόνο συμμετοχής τόσο στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος όποτε παίζει αποδεικνύει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όσο και στον Δημήτρη Κατσίβελη.

Στην άμυνα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επεσήμανε την προσοχή στο μαρκάρισμα του πρώτου σκόρερ του Πανιωνίου, του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ, Στίβενσον (12.8π), αλλά και σε εκείνα των Γιάνκοβιτς, Κις, Ντιμπλέρ και Ξανθόπουλου. Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Μπατής, λόγω τραυματισμού. Οι Πειραιώτες σαφώς και είναι φαβορί για να φύγουν με το "διπλό" από τη Νέα Σμύρνη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τους γηπεδούχους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου