ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ενοχλήσεις ο Αβραάμ

Ενοχλήσεις ο Αβραάμ

2/1/2012

Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός του Θρύλου δεν κατάφερε να προπονηθεί στην πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων» για το νέο έτος λόγω ενοχλήσεων στο μετατάρσιο και έτσι η συμμετοχή του κόντρα στους Περιστεριώτες είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Στην προπόνηση συμμετείχε όπως ήταν γνωστό και ο Ντιόγο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο 2012 και προτελευταία πριν από τον πρώτο αγώνα για τη νέα χρονιά απέναντι στον Ατρόμητο (Τετάρτη 4/1, 19:30), ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο σήμερα περιλάμβανε ασκήσεις και τρέξιμο στο γήπεδο, καθώς και προπόνηση στο γυμναστήριο. Στις προπονήσεις εντάχθηκε ο Ντιόγκο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκε, προκειμένου να προφυλαχθεί καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης, με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 18:00 στο Ρέντη.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου