ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Εύκολος ο Ιανουάριος, δύσκολος ο Φεβρουάριος!

Εύκολος ο Ιανουάριος, δύσκολος ο Φεβρουάριος! 

1/1/2012


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΤο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, είναι το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για το 2012. Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν δώρο την νίκη στους φιλάθλους τους αλλά και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για τα δύσκολα, που έρχονται, αφού έχουν και την διοργάνωση του κυπέλλου, αλλά και αυτή του Γιουρόπα Λιγκ.
Μέσα στον Ιανουάριο, λοιπόν και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος και τα ματς με την Ρούμπιν Καζάν, ο Θρύλος μπορεί να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα, στο ελληνικό τοπίο.
Μετά απο τον Ατρόμητο έρχεται στις 8 του μήνα η εξόρμηση με την Δόξα Δράμας ενώ για τις 11 είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς κυπέλλου, με τον Θρασύβουλο. Μετά απο τρεις μέρες, σειρά παίρνει ο Λεβαδειακός και στις 22 του μήνα οι πρωταθλητές πηγαίνουν στην Ξάνθη. Τελευταίο ματς για τον Ιανουάριο, είναι αυτό στις 28, εντός, με τον Εργοτέλη.
Θεωρητικά εύκολα παιχνίδια για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καυτός μήνας με ντέρμπι στο πρωτάθλημα και τα ματς με την Ρούμπιν, ανάμεσα τους.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου