ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ερώτηση που ΔΕΝ έγινε, ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ τον Σισέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ερώτηση που ΔΕΝ έγινε, ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ τον Σισέ! 

2/1/2012 


ΣΙΣΕΟ καλός μας “πελάτης” εμφανίστηκε από την καμινάδα, σαν το καλό καλικαντζαράκι!!!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε συνέντευξη σε Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο και φρόντισε να αποδείξει για πολλοστή φορά το πόσο loser είναι σαν ποδοσφαιριστής, αφού μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τι μας είπε όμως ο Σισέ; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας ..ενημέρωσε ότι φίλοι του του έλεγαν πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, ότι δε θα κερδίσει ο ΠΑΟ και τους πίστευε… δε μας είπε όμως σε πια χαρτορίχτρα και ποιο μέντιουμ απευθύνθηκε για να πάμε κι εμείς να μάθουμε το ριζικό μας.
Αυτό πάντως που δεν μας ξεκαθάρισε ο Σισέ ήταν, εάν η “παρεούλα” του τον συμβούλεψε για το αποτέλεσμα στο “γύρο του θριάμβου” με τον Ατρόμητο, την επόμενη αγωνιστική; Εκεί του φάνηκε άραγε περίεργη η διαιτησία;
Και βέβαια, ο Σισέ δε μας είπε εάν του φάνηκαν περίεργες κάποιες βουτιές συμπαικτών του που μετατρέπονταν σε πέναλτι…βλέπετε, αυτή η “παράδοση” συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στον ΠΑΟ, από το κολλητάρι του, εξ Αργεντινής…
Αλλά, πώς να πάρεις στα σοβαρά έναν άνθρωπο που στόλισε με πάμπολλα κοσμητικά επίθετα τον Νικόλα Πατέρα; Διαβάστε τι λέει: “ο κ.Πατέρας δεν έμοιαζε με τους άλλους προέδρους που δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες. ήταν ευγενικός και πρόσεχε τις λεπτομέρειες. Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, δεν ήμουν πλέον ένας από τους παίκτες του. Ήμουν φίλος του”

Μια παροιμία του σοφού μας λαού λέει: Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι. Πείτε μας, με το χέρι στην καρδιά, υπάρχει πιο ταιριαστό παράδειγμα για τον Σισέ και τον…πατερούλη του; Πιστεύουμε πως όχι!
Αυτό πάντως που δε ρώτησαν το Σισέ, φαίνεται στη φωτό του άρθρου… ντροπή βρε παιδιά, τόσες έχει στη γκαρνταρόμπα του το παλικάρι!
Γεια σου ρε γκολτζή Σισέ, που κρατάς “παρθένα” τα δίχτυα στη Bella Italia! Τελείωσε ο…πατερούλης σου, τελείωσες κι εσύ…σαν παραμύθι! Au revoir!!!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου